Tilstoppet næse, bihulebetændelse Symptomer, der ligner influenza

Jakarta – Generelt har bihulebetændelse symptomer, der er næsten det samme som influenza, så det gør det ofte svært for syge at vide, hvilken sygdom der rent faktisk angriber deres krop. Eksperter siger, at selvom symptomerne på bihulebetændelse ligner dem ved influenza, er der nogle forskelle, der kan give dig et fingerpeg. Fordi symptomerne på bihulebetændelse ikke kun handler om næsen, ligesom influenza.

Forskellige symptomer og helbredelse

I det mindste er der omkring 200 vira, der kan angribe dine luftveje. Nå, influenzaen i sig selv er forårsaget af en type virus kaldet influenzavirus. Denne virus kan pludselig angribe din krop. Faktisk kan kroppen på få timer føle sig syg efter at være blevet udsat for denne virus. De fleste influenzasymptomer vil vare i en uge, mens træthed og svaghed vil vare i flere uger. Hvad med inkubationstiden?

Læs også: Find ud af 7 nemme måder at undgå influenza på

Eksperter siger, at inkubationen af ​​influenzavirus kan være kort, du kan opleve symptomer på kun en til tre dage efter, du først er blevet smittet. Det, man skal huske, er, at på den tredje til syvende dag, hvor symptomer opstår, er det, når influenzaen er mest smitsom.

Hvad er så de symptomer, en person normalt føler, når influenzavirus angriber? Normalt vil en person, der har fået denne virus, føle hovedpine, kulderystelser, feber, tilstoppet næse, ondt i halsen, ømhed, tør hoste, kulderystelser, træthed, nedsat appetit, nysen og søvnbesvær.

Nå, heldigvis er måden at helbrede influenza på ikke så svær som bihulebetændelse. Enkelt sagt kan influenza egentlig kun helbredes med vand og hvile. Desværre er der også mange mennesker, som afholder sig fra at hvile af forskellige årsager. Normalt er de tilbageholdende med at forlade deres job bare på grund af influenza og forkølelse. Faktisk kan det faktisk gøre influenzasymptomer værre.

Hvis symptomerne ikke forsvinder, kan du tage håndkøbsmedicin til influenzasymptomer, som kan fås uden læges recept. Men hvad der skal huskes er, at målet med denne behandling kun er at lindre symptomerne, ikke at helbrede influenza.

Læs også: Kender du allerede forskellen på forkølelse og influenza? Find ud af det her!

Sinus infektion

Nå, mens bihulebetændelse er en anden historie. Denne sygdom er forårsaget af en virusinfektion eller allergi. Bihulebetændelse forårsager hævelse af næsevæggene. Netop væggene i kindben og pande, hvis funktion er at regulere luftens temperatur og fugtighed, inden den kommer ned i lungerne. Dette hulrum er også kendt som sinushulen.

Symptomer på bihulebetændelse ligner næsten influenza. Fordi denne sygdom også kan forårsage hovedpine, tilstoppet næse, feber og tab af lugtesansen. Men de faktiske symptomer på bihulebetændelse er ikke begrænset til dette. Bihulebetændelse kan også gøre en stoppet næse ledsaget af en grønlig-gul udflåd.

Læs også: 5 fakta om bihulebetændelse

Derudover vil en person, der har denne sygdom, opleve smerter og smerter i ansigtet, når de trykkes. Feberen er også relativt forskellig fra influenza, feber forårsaget af bihulebetændelse kan nå en temperatur på 38 ° Celsius eller mere. I nogle tilfælde kan bihulebetændelse også forårsage halitosis, aka, dårlig ånde (dårlig ånde).

Nå, hvis du mærker symptomerne ovenfor, bør du diskutere med din læge for at få den rigtige behandling. Lad ikke bihulebetændelse blive til kronisk bihulebetændelse. Årsagen, kronisk bihulebetændelse, der ikke håndteres korrekt, kan forårsage forskellige komplikationer. Følgende komplikationer kan opstå:

  • Synsproblemer, syn kan være nedsat eller blindt.
  • Udløser hud- eller knogleinfektioner.
  • Hvis infektionen spreder sig til hjernevæggen, kan det forårsage meningitis.
  • Forårsager delvis eller fuldstændig skade på lugtesansen.

Læs også: 4 vaner, der kan udløse bihulebetændelse

Forvirret over symptomerne på influenza eller bihulebetændelse? Du kan spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!