Dette er grunden til, at medicin ikke kan sælges frit

, Jakarta – Ikke alle typer medicinsk medicin kan sælges frit på markedet. I hvert fald indgår hårde stoffer og stoffer i denne gruppe. Hvad er egentlig grunden til, at stoffer ikke bør sælges skødesløst?

Læs også: At kende farerne ved LSD, de stoffer, der skal bruges B.I Ikon

I sundhedsverdenen bruges bedøvelsesmidler som bedøvelsesmidler til bestemte behov, såsom kirurgi. Årsagen er, at bedøvelsesmidler gives med det formål at bedøve bestemte områder af kroppen for at gøre en person bevidstløs eller i søvn.

Læger giver bedøvelsesmidler, før de udfører medicinske procedurer, især dem, der involverer skarpe instrumenter. Der er tre typer anæstesi kendt i sundhedsverdenen, nemlig:

  • Lokalbedøvelse

Denne type anæstesi gives, når lægen vil udføre en mindre medicinsk handling eller mindre operation. Lokalbedøvelse vil bedøve et lille område i en bestemt del af kroppen, så du ikke længere kan mærke smerter eller smerter fra det udførte medicinske indgreb. Mens du er under lokalbedøvelse, vil visse dele af din krop blive følelsesløse, men du vil stadig være ved bevidsthed, mens proceduren udføres. For eksempel lokalbedøvelse til omskæring eller omskæring.

  • Regional anæstesi

Regionalbedøvelsesmidler har et lidt større areal end lokalbedøvelsesmidler. Nogle områder eller dele af kroppen kan blive bedøvede med denne type bedøvelse. For eksempel, under et kejsersnit, er hofteområdet til fødderne bedøvet.

  • Generel anæstesi

I modsætning til de to tidligere anæstesityper får denne type anæstesi en person til at falde i søvn eller miste bevidstheden. Efter at bedøvelsen er sprøjtet ind i venen, vil stoffet påvirke hjernen, hvilket resulterer i nedsat bevidsthed. Generel anæstesi bruges i større kirurgiske indgreb, såsom hjertekirurgi, kraniotomikirurgi (kirurgi af kranieknoglen) og laparotomikirurgi (kirurgi af bughulen).

Læs også: Klassificeret som mild, her er nogle måder at behandle Erythema Multiformis på

Årsager til begrænset doping

Anæstesi kan kun bruges af læger, medicinsk personale og personer, der har tilladelse til at bruge dem. Ikke uden grund, faktisk brugen af ​​stoffer kan have farlige bivirkninger, at forårsage døden. Narkotika bør ikke sælges i håndkøb for at undgå misbrug af denne type stoffer.

Grundlæggende kan brugen af ​​bedøvelsesmidler faktisk have bivirkninger, selvom det gives af en læge. Det har dog en tendens til at være mere sikkert, fordi læger kan hjælpe med at håndtere og tage øjeblikkelig handling, hvis der opstår bivirkninger. Det er anderledes, hvis bedøvelsen administreres uafhængigt og uden opsyn af medicinsk personale.

Bedøvelsesmidler kan forårsage bivirkninger såsom kvalme og opkastning, kløe, svimmelhed, vandladningsbesvær, svimmelhed og forkølelse. Disse virkninger varer dog normalt ikke længe og vil forsvinde af sig selv. Ud over bivirkninger kan brugen af ​​bedøvelsesmidler også udløse komplikationer i form af allergiske reaktioner, permanente nerveskader, blindhed og endda død.

Lægemidler, der sælges frit, kan gøre det nemt for alle at få og bruge dem. Faktisk er der farer, der ikke er sjove bag stofmisbrug. I stedet for at tage risici, er det bedre at gå på hospitalet og tale med din læge, hvis du føler, du har brug for denne type medicin. Anæstesi kan ikke administreres vilkårligt og skal ske efter råd fra en kompetent læge.

Læs også: Kend fordelene ved at give vaccinationer til børn

Syg og har brug for læge og hospital? Bliv ikke forvirret! Du kan vælge og søge på det nærmeste sygehus alt efter dit hjemsted og behov i ansøgningen . Det er endnu nemmere at bestille tid hos en læge. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!