Hummus, mellemøstlig sund mad

, Jakarta – For kulinariske elskere skal du være bekendt med den mellemøstlige mad kendt som Hummus. Mad lavet af kikærter el kikærter Det har en unik måde at præsentere det på. Kikærter moses sammen med flere andre ingredienser såsom lentini, tahin, olivenolie, salt, citronsaft og hvidløg. Ikke nok med det, de mosede kikærter suppleres af en pasta, der indeholder masser af vitaminer, antioxidanter og mineraler. Derfor er hummus kendt som en sund mad, der kan give mange fordele for din krops sundhed og samtidig holde dig væk fra sygdom.

Den ligner i formen mos, men lidt grovere, har en tekstur og er olieagtig. I Mellemøsten er hummus ikke hovedretten. Normalt bruges hummus som tilbehør med tilsætning af brød eller chips for at nyde det.

Ifølge en ernæringsekspert fra Californien, Sharon Palmer, er hummus en af ​​de fødevarer, der kan bruges som en kilde til protein og også en kilde til fiber for sundheden. Hvis du ønsker at gå på fiberdiæt, kan det være en af ​​dine alternative menuer at spise hummus. Hvis du laver en fiberdiæt, kan du desuden undgå flere risici for sygdomme som hjertesygdomme og kolesterol.

Der er mange fordele, som du kan mærke, når du kan lide at spise hummus, her er fordelene:

  • Lindrer anæmi

Ikke kun kikærter, i fremstillingen af ​​hummus er der andre ingredienser såsom tahini. Tahini er en af ​​de fødevarer, der indeholder jern, som er ret godt for kroppen. Tahini kan også hjælpe med at levere ilt til røde blodlegemer. På den måde bliver blodgennemstrømningen jævn, og du kan undgå anæmi.

  • Reducer blodpropper

Kikærter el kikærter faktisk nyttigt til at reducere blodpropper i kroppen, fordi det indeholder en masse K-vitamin. K-vitamin i sig selv har fordele for blodfortyndende og forebygger naturligt blodpropper.

  • Forsinker effekten af ​​aldring

Hummus er lavet af kikærter, og indeholder høje niveauer af folat. Der er mange fordele ved folat, der kan mærkes for din krop, hvoraf den ene er at bremse virkningerne af aldring på din krop. Tilstrækkelige niveauer af folat er nødvendige for at opretholde en sund hjernefunktion. Hvis hjernen forbliver sund, betyder det, at den vil være sund og forblive ung, hvilket hjælper med at bremse virkningerne af aldring på din krop.

  • Tabe sig

I USA er hummus en af ​​de sundeste fødevarer, fordi den menes at hjælpe dig med at tabe dig. Kikærter el kikærter Den indeholder høje nok fibre, så den hjælper ikke kun dit fordøjelsessystem til at være sundt, men kan også hjælpe dig med at tabe den vægt, du ønsker. Årsagen er, at ved at indtage hummus vil du hurtigt føle dig mæt og ikke let føle dig sulten. Tilføjer du æggehvider, når du spiser hummus, vil fordelene være endnu flere. Ud over at tabe sig, vil disse fødevarer vedligeholde din muskelmasse.

(Læs også: Dette er den unikke tradition for faste i forskellige dele af verden)

Vil du vide mere om hummusmadens fordele for dit helbred, kan du kontakte lægen på appen , du ved. Du kan spørge hvor som helst med en læge gennem funktionen Kontakt læge , kan gå igennem Taleopkald , Videoopkald , eller Snak . Kom så, lad os gå Hent Ansøgning i App butik eller Google Play lige nu!