Hvornår er det bedste tidspunkt at have sex, mens du faster?

, Jakarta – Under faste er alle, der observerer det, forpligtet til at begrænse appetitten til at spise, drikke og endda lysten til at have sex. Tidspunktet for aktiviteter har også ændret sig på grund af behovet for at justere sahur-skemaet for at stå tidligt op. Desuden er det ikke tilladt at have sex i løbet af dagen, fordi det kan bryde fasten. Dette gør mange par forvirrede med hensyn til at bestemme det rigtige tidspunkt at have sex, mens de faster. Hvis du vil vide svaret, så fortsæt med at læse følgende anmeldelse!

Det rigtige tidspunkt at have sex

Mange mennesker tror, ​​at det at have sex under faste kan bryde fasten. Dette skyldes, at man under faste skal modstå fristelserne fra verdslige begær, inklusive sex. Ikke nok med det, hvis du og din partner laver "mand og kone aktiviteter", når der ikke er mad eller drikke, vil kroppen selvfølgelig blive meget svag, så det er svært at lave andre aktiviteter.

Læs også: Dette er det bedste tidspunkt at have sex, mens du faster

Så hvornår er det rigtige tidspunkt at have sex, mens du faster?

Hvis du og din partner ønsker at have sex, er det bedre at gøre det om natten eller et par timer efter at have brudt fasten. Estimeret tid er omkring klokken ni om aftenen, fordi det har givet kroppen tid til at fordøje den indkommende mad, så kroppen får energi og mavesækkens indhold ikke bliver rystet meget. Derudover skulle al gudstjeneste på det tidspunkt være afsluttet.

Sørg desuden for ikke at have sex, når fasten er for sent. Dette er for at undgå at forstyrre nattesøvnen, som gør det sværere at vågne om morgenen. Faktisk er sahur en af ​​de vigtige faktorer, så fasten er stærkere, så de daglige aktiviteter, der skal udføres, ikke oplever nogen forhindringer.

Fordele ved at have sex

At have sex er ikke bare at give slip på seksuel lyst. Dette skyldes, at denne aktivitet har mange sundhedsmæssige fordele, så længe den udføres sikkert. sikker sex ), så det kan gøres efter at have brudt fasten. Den vigtigste ting at bemærke er at indstille uret til at gøre det for ikke at forstyrre andre aktiviteter, især om morgenen.

Fordelene ved at have sex omfatter forebyggelse af hjertesygdomme, bedre søvn, forbedring af hjernens funktion, forebyggelse af aldring, medvirken til at reducere smerter, reducere stress, forbrænde kalorier, styrke udholdenhed og forbedre humør. humør ).

Læs også: 5 tips til sund sex mens du faster

Tips til at have intim efter Iftar

Her er nogle tips, før du har sex, mens du faster:

  • Indstil tiden: Husk, at sex skal foregå om natten efter at have brudt fasten.
  • Forkort varigheden: Efter at have haft sex om natten, næste morgen skal du stadig vågne om morgenen. Så prøv ikke at komme for sent, eller sørg for, at du og din partner kan vågne op om morgenen.
  • Oprethold næringsindtaget: Spis med måde efter behov. Prøv at opfylde daglige ernæringsbehov, lige fra komplekse kulhydrater, protein, sunde fedtstoffer, fibre, vitaminer og mineraler.
  • Tag et junub-bad: Glem ikke at tage et junub-bad efter at have haft sex. Du kan tage et junubbad før daggry eller før Fajr-bønnen, så kroppen er i en hellig tilstand igen.

Sådan modstår du seksuel lyst, mens du faster

I betragtning af at den seksuelle lyst pludselig kan dukke op og endda øges midt i fasteaktiviteter, er god kontrol nødvendig. Øget lyst til at have sex under faste kan være forårsaget af blodceller i kroppen, som ikke får mange næringsstoffer, så der strømmer mere blod til kønsområdet. Nå, du og din partner skal omgå dette med følgende tips:

  • Minimer fysisk kontakt. For eksempel ved at begrænse den fysiske kontakt med en partner.
  • Undgå "ledende" samtaler. Du og din partner kan ofte joke med, at I ubevidst er midt i en samtale, der kan øge den seksuelle lyst. Derfor er det bedre for dig og din partner at undgå "førende" samtaler, mens du faster.
  • Hold dig selv beskæftiget. Når seksuel lyst kommer fristende, skal du straks skifte det. Lad det ikke engang dukke op af seksuelle fantasier, der har potentialet til at ugyldiggøre fasten. Det er bedre at holde dig beskæftiget med andre aktiviteter for at øge belønningen, mens du faster.

Nu ved du og din partner det rigtige tidspunkt at have sex, mens du faster. Sørg for at gøre alle de forslag, der er givet, så fastetilbedelsen, som kun er en måned lang, bliver mere højtidelig. Derudover kan man også tale om det inden fasten går i gang med at sætte timerne til at lave denne "mand og kone aktivitet".

Læs også: Disse er 4 fordele ved faste for fysisk og mental sundhed

Hvis du føler dig svag og har svært ved at udføre aktiviteter, mens du faster, kan du få brug for yderligere indtagelse for at blive indtaget ved daggry og iftar. Du kan købe forskellige vitaminer gennem appen som er forbundet med det nærmeste apotek i dit område. Hvad venter du på, Hent applikationen nu for at få bekvemmeligheden!

Reference:
Indien. Fået adgang i 2021. Sex under faste: myter og virkelighedstjek.
UGM. Tilgået 2021. Seksuel lyst stiger ved faste.