Vil du have et glat ansigt uden hudorme? Dette er hemmeligheden

Jakarta - Udover acne er et andet hudproblem, der ofte "falder ind" i ansigtet, hudorme. Dette hudproblem er dannet på grund af blokering i hudens porer. Ud over et forstyrrende udseende kan hudorme heller ikke undervurderes og skal udryddes, fordi de kan give andre problemer, du ved.

Blokeringer i porerne kan forhindre olie i at samle sig under huden. Over tid vil hudens porer sprænges, hvilket tillader hvide blodlegemer at trænge ind og forårsage hævelse og rødme, som til sidst danner bumser. Nå, for dem af jer, der ønsker et glat ansigt fri for hudorme, her er nogle tips til at håndtere det, som du kan prøve:

1. Hot Steam og Blackhead Pincet

En nem måde at gøre det på selv derhjemme er at bruge varm damp og en hudormepincet. Sådan bruger du det:

  • Rengør pincetten med varmt vand, så de er sterile for bakterier.
  • Forbered en beholder med varmt vand, hold dit ansigt tæt på beholderen i et minut, indtil dampen rammer dit ansigt. Dette er nyttigt til at fugte og åbne porerne, så hudorme er nemmere at rengøre.
  • Tryk ned på den hudormefyldte næse med en pincet og træk den forsigtigt ud. Gør dette forsigtigt, så hudorme ikke spredes til andre områder af huden.

Læs også: 7 måder at slippe af med hudorme

2. Rengør med salicylsyre

Salicylsyre er en af ​​de ingredienser, der er ret effektiv til behandling af hudorme, fordi den kan nedbryde stoffer, der tilstopper porerne, såsom overskydende olie og døde hudceller. Hvis du vil være fri for hudorme, så prøv at vælge en ansigtsrens, der indeholder salicylsyre. Nogle mennesker kan dog være følsomme over for salicylsyre, så de kan ikke bruge ansigtsrens, der indeholder denne ingrediens.

3. Lermaske

Lermaske el ler maske på det seneste ret elsket, fordi det bidrager med mange fordele for ejere af fedtet hud. Ikke nok med det, så kan denne maske også bruges som hudormefjerner, du ved. Fordi lermasker virker ved at fjerne snavs, olie og andre elementer, der er i porerne. Derudover kan lermasker også løsne og fjerne tilstoppede porer.

4. Brug produkter mærket "Ikke-komedogen

Ikke kun ansigtsrenseprodukter, hvis du vil være fri for hudorme, skal du nøje vælge ansigtspleje og kosmetiske produkter. Tag dig tid til at læse etiketten, sammensætningen og beskrivelsen på produktet, før du køber. Sørg for, at produktet har en etiket eller beskrivelse " ikke-komedogen ", Ja. Beskrivelsen forklarer, at produktet ikke vil forårsage hudorme eller tilstoppe porer.

Læs også: 6 årsager til hudorme, du skal kende

5. Fjern altid make-up før du går i seng

Ikke kun olie, rester makeup Det kan også tilstoppe hudens porer og forårsage hudorme. Så sørg for altid at rengøre alt makeup før du sover.

6. Tjek med en hudlæge

Hvis alle måder at slippe af med hudorme, som du gør, ikke virker, så tøv ikke med at diskutere med en hudlæge. Hudlægen kan bruge professionelle værktøjer til at fjerne hudorme fra hudens porer. For at gøre det nemmere og ingen grund til at stå i kø, kan du Hent Ansøgning og brug den til at lave en aftale med en hudlæge på dit yndlingshospital.

Læs også: Her er 6 typer af acne, du har brug for at kende

Så hudorme ikke dukker op igen

Efter at have beskæftiget dig med hudorme, skal du blive ved med at pleje din hud, så hudorme ikke kommer tilbage. Her er et trick til at forhindre hudorme på ansigtets hud:

  • Vask dit ansigt regelmæssigt, mindst to gange om dagen med en ansigtsrens, der passer til din hudtype.
  • Undgå cigaretrøg og anden luftforurening, og brug en maske, når du er udendørs.
  • Brug makeup, lotion og ansigtsrens, der er beregnet til fedtede ansigter.
  • Reducer forbruget af fedtet, chokolade, stegt mad og junkfood .
Reference:
Cleveland Clinic. Tilgået 2020. Sådan slipper du af hudorme.
Healthline. Tilgået 2020. 12 måder at slippe af med hudorme.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Alt hvad du behøver at vide om hudorme.