Ved allerede? Dette er den rigtige måde at bruge solcreme på

, Jakarta – Bruger solcreme er et skønhedsritual, som kvinder skal udføre før og under udendørsaktiviteter. Udover at beskytte ansigtet mod UV-stråler kan brugen af solcreme Det er også meget vigtigt, at du undgår hudlidelser, hvoraf én er hudkræft. Citeret fra CNN, Dr. Ronald Moy, dermatolog og talsmand for Skin Cancer Foundation afslørede, at tilfælde af hudkræft, herunder melanom, er stigende for nylig. Og en af ​​de bedste måder at forhindre det på er at bruge solcreme .

Nå, men ved du allerede, hvordan du bruger solcreme korrekt? Fordi, iført solcreme på en måde, der er mindre præcis eller blot udtværing det kan reducere effektiviteten af ​​fordelene solcreme . Lad os derfor være opmærksomme på, hvordan man bruger solcreme den rigtige nedenfor.

  • Vælg den rigtige tekstur

Nu kan du finde forskellige typer produkter solcreme sælges på markedet. Der er teksturer i form af cremer, lotioner, sprays og geler. Det anbefales, at du vælger en tekstur solcreme efter hudtype. Til dig, der har tør hud, solcreme Creme, lotion, gel og spray teksturer er dem, der fungerer bedst for dig. Men hvis din hudtype er fedtet, bør du vælge en gel- eller spraytekstur.

  • Vælg en solcreme med minimum SPF 30

Når du vælger et solcremeprodukt, er det vigtigt at være opmærksom på SPF-indholdet i det. Normalt er oplysningerne om SPF-indholdet skrevet på produktets emballage. Nå, Skin Cancer Foundation anbefaler at bruge minimum SPF 30, som kan blokere omkring 97 procent af UVB-stråler, og maksimalt SPF 50, som kan blokere 98 procent af UVB-stråler. Det skyldes, at UVA-stråler kan have en negativ indvirkning på huden i form af rynker, for tidlig aldring og hudkræft. Mens UVB-stråler også er farlige, fordi de kan forårsage solskoldning. Solcremer, der har UVA-beskyttelse, er normalt mærket med PA+, PA++, PA+++.

Læs også: Tjek fakta bag solcreme med høje SPF-niveauer

Ud over dets SPF-indhold kan du også tjekke to andre ingredienser, nemlig zink og avabenzon, som er nyttige til at beskytte huden mod farerne ved kræft.

  • Påfør to gange

En række undersøgelser viser, at de fleste bare søger solcreme så meget som 1/4 af den mængde, der skal til, for at SPF virkelig kan beskytte huden. Faktisk er der mange mennesker, der bare anvender det, fordi de vil skynde sig. Faktisk, for at give maksimal beskyttelse til huden, skal du påføre den i to lag. Så efter ansøgning solcreme på hele kroppen, lad stå et øjeblik, og gør derefter det samme igen. Påfør på ansigtet solcreme kun på størrelse med et sojafrø hver på kinderne, panden og hagen, og tør derefter af, indtil de er jævnt fordelt.

Desuden selvom det er blevet udtværet solcreme Selv med en høj SPF er der en mulighed solcreme forsvinder, når du sveder eller udtværes, når du udsættes for vand. Så ansøg solcreme tilbage hver anden time.

  • Giv huden tid til at absorbere solcreme

Vidste du, at huden tager mindst 30-60 minutter at absorbere? solcreme . Så hvis du er ny til at bruge solcreme Lige før du går udenfor, får din hud ikke optimal beskyttelse og er stadig i risiko for solskoldning. Så brug det solcreme mindst en halv time før du forlader huset.

  • Påfør også solcreme på denne kropsdel

De fleste mennesker smører kun solcreme på hænder, fødder og ansigt. Du bør dog også smøre solcreme på halsen, bag nakken og bag ørerne. Selvom placeringen er lidt skjult, er disse områder også sårbare over for direkte sollys. Nå, men solcreme for kroppen skal ikke bruges i ansigtet. Så brug en speciel solcreme til ansigtet til området omkring ansigtet (inklusive halsen).

Læs også: Vær ikke bange for solen, det er fordelen ved at solbade

Det er nogle måder at bruge dem på solcreme korrekt. Hvis du vil vide mere om hudens sundhed eller skønhed, skal du bare spørge eksperterne direkte ved hjælp af appen . Du kan kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.