I medicinsk behandling er der mange naturlige ingredienser, som også siges at kunne hjælpe med at overvinde helbredsproblemer.

, Jakarta – Ud over medicinsk behandling er der mange naturlige ingredienser, som også siges at kunne hjælpe med at overvinde helbredsproblemer. Egentlig anbefales naturmidler at udføres sammen med medicinsk behandling, så helingsprocessen kan ske optimalt. En af de naturlige ingredienser, der siges at kunne overvinde sygdommen, er betelblad.

Regelmæssigt indtagelse af kogt betelvand siges at være i stand til at overvinde urinvejsinfektioner (UTI). Urinvejsinfektion er en lidelse, der opstår i urinvejsområdet. Normalt er udløseren for dette problem en bakteriel infektion E coli som generelt lever i fordøjelseskanalen. Den dårlige nyhed er, at urinvejsinfektioner er mere almindelige hos kvinder.

Læs også: Betelblade kan virkelig overvinde leukorré?

Overvinde urinvejsinfektioner naturligt

Urinvejsinfektioner er mere almindelige hos kvinder og kan være meget generende. Denne tilstand kan øge hyppigheden af ​​afføring og normalt kommer meget lidt urin ud og er ledsaget af smerter. Denne tilstand opstår på grund af en bakteriel infektion og bliver generelt bedre med tiden. Alligevel bør urinvejsinfektioner ikke tages let på.

Indtagelse af kogt vand fra betelblade siges at hjælpe med at overvinde urinvejsinfektioner. Faktisk er det indtil nu ikke kendt med sikkerhed, om denne opfattelse er sand. Men selve urinvejsinfektioner kan overvindes ved at drikke nok vand. En undersøgelse viste, at at drikke meget vand kan hjælpe med at overvinde problemer i urinvejene.

Når du drikker meget vand, vil din blære være mere aktiv og tisse oftere. På den måde vil der være flere bakterier, der kan komme ud sammen med urinen. Voksne rådes til at indtage mindst to liter vand eller hvad der svarer til et glas hver dag. Udover at hjælpe med at overvinde blæreproblemer, kan det at drikke nok vand også hydrere kroppen, så den ikke bliver dehydreret.

Læs også: Årsager til urinvejsinfektioner, du skal kende og passe på

Urinvejsinfektion er karakteriseret ved følgende symptomer: anyang-anyang og en brændende følelse, når du tisser. Denne tilstand kan være forårsaget af vanen med at rense den forkerte Miss V, til irritation på grund af samleje. Urinvejsinfektioner kan også forekomme hos personer, der har nyresten, overgangsalder eller kvinder, der er gravide.

Urinvejsinfektioner er opdelt i to grupper, nemlig nedre urinvejsinfektioner og øvre urinvejsinfektioner. En nedre urinvejsinfektion opstår, når urinrøret og blæreområdet (cystitis) bliver inficeret. Mens den øvre infektion angriber urinlederne og nyrerne.

Nedre urinvejsinfektioner er ofte karakteriseret ved flere symptomer, såsom smerter og ømhed ved vandladning, besvær med at holde vandladningstrangen og ubehag i den nederste del af maven. Denne tilstand kan også forårsage tryk og smerter i bækkenet og uklar og ildelugtende urin.

Læs også: Kan Anyang-Anyang være et tegn på en urinvejsinfektion?

Mens symptomerne på en øvre urinvejsinfektion normalt også er karakteriseret ved: ønsketænkning. Der er dog andre symptomer, der også kan opstå, såsom feber, kulderystelser, altid kuldefølelse, rastløshed, smerter i taljen og ryggen, kvalme og opkastninger, som er svære at undgå.

Gå straks på hospitalet, hvis du oplever symptomer på en alvorlig urinvejsinfektion. Eller du kan spørge om denne sygdom til lægen i ansøgningen . Læger kan nemt kontaktes via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hentnu i App Store og Google Play!

Reference:
Live Science. Tilgået 2020. At drikke mere vand afværger virkelig urinvejsinfektioner.
CTV News. Adgang til 2020. At drikke mere vand kan hjælpe med at forhindre urinvejsinfektioner hos kvinder.
Ting og sager. Tilgået 2020. 7 naturlægemidler mod urinvejsinfektioner.