Naturlige mæslinger, kan du blive i vandet?

, Jakarta - Ifølge sundhedsdata udgivet af Centers for Disease Control and Prevention, hedder det, at mæslinger er en meget smitsom virus, der lever i slimet i næse og svælg hos en inficeret person.

Det kan spredes ved hoste og nysen. Derudover kan mæslingevirus leve i op til to timer i luftrummet, hvor en smittet person hoster eller nyser. Mennesker med mæslinger kan stadig blive udsat for vand eller badning. Mere information om mæslinger kan læses nedenfor!

Behandling og håndtering af mæslinger

Naturlige mæslinger, kan barnet blive udsat for vand? Det blev nævnt tidligere, at mennesker med mæslinger kan blive udsat for vand, endda tage et bad. Vær dog også opmærksom på tilstanden, hvis du føler dig kold, er det bedre at bruge varmt vand. For børn kan du bare tørre kroppen af ​​med et blødt håndklæde lavet af behageligt og sikkert.

Læs også: Dette er grunden til, at voksne skal have mæslingevirus

Mennesker med mæslinger skal hvile nok og forblive hydrerede. Drik masser af vand, frugtjuice og urtete for at erstatte væsketab på grund af feber og svedtendens. Hvis du har lettere åndedrætsbesvær, skal du bruge en luftfugter til at lindre hoste og ondt i halsen.

Nogle gange er lyset for stærkt til at gøre det svært at hvile, hold belysningen i moderation. Undgå at læse eller se fjernsyn, hvis lyset fra en læselampe eller fjernsyn distraherer.

Ud over den sædvanlige hjemmepleje omfatter den medicinske behandling af mennesker med mæslinger at tage medicin, der kan hjælpe med at nedsætte den feber, der følger med mæslinger. Tag derefter også antibiotika for at forhindre udviklingen af ​​bakterielle infektioner, såsom lungebetændelse eller øreinfektioner, der kan opstå.

Det anbefales også at tage A-vitamin. Du kan se, børn med lave niveauer af vitamin A er mere tilbøjelige til at opleve mæslinger, endnu mere alvorlige. Har du brug for mere detaljeret information vedrørende håndtering af mæslinger, kan du spørge din læge direkte gennem ansøgningen .

Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Hvordan, nok Hent via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller snak, når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset.

Fakta om mæslinger og komplikationer

Det blev tidligere nævnt, at børn, der mangler A-vitamin, er meget modtagelige for mæslinger. Denne modtagelighed for mæslinger kan også udløse komplikationer lige fra øreinfektioner, bronkitis, ondt i halsen til kryds.

Mæslinger kan forårsage betændelse i stemmeboksen (strubehovedet) eller betændelse i de indre vægge, der beklæder de vigtigste luftveje i lungerne (bronkierne). Lungebetændelse er en almindelig komplikation af mæslinger. Mennesker med nedsat immunforsvar kan udvikle en meget farlig type lungebetændelse, der nogle gange kan være dødelig.

Læs også: Kan folk få mæslinger mere end én gang?

Mæslinger kan også føre til komplikationer af betændelse i hjernen. Hvis du er gravid, kan mæslinger give problemer under graviditeten. Startende fra for tidlig fødsel, babyer født med lav vægt til moderens død.

Hvis nogen i din husstand har mæslinger, skal du tage disse forholdsregler for at beskytte familien:

  1. Isolation

Fordi mæslinger er meget smitsom fra omkring fire dage før til fire dage efter udslættet pauser, bør personer med mæslinger ikke være i nærheden af ​​andre mennesker i denne periode.

  1. Vaccination

Sørg for, at alle med risiko for mæslinger, som ikke er fuldt vaccineret, får mæslingevaccinen så hurtigt som muligt. Dette omfatter spædbørn ældre end 6 måneder og alle voksne, der ikke er blevet vaccineret eller ikke har haft mæslinger før.

Reference:
Centre for Disease Control and Prevention. Tilgået 2020. Overførsel af mæslinger.
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Mæslinger.