7 former for træning med hænder og deres fordele for kroppen

, Jakarta – Selvfølgelig er fordelene ved træning ingen tvivl for kroppen. Du kan dyrke forskellige former for sport efter dine behov og ønsker. Ikke kun ved at bruge ben- og kropsstyrke, faktisk er der flere typer sportsgrene, der kræver håndstyrke for at opnå optimale resultater.

Læs også: Fantastiske asiatiske spil, prøv disse 4-håndssportsgrene

Der er intet galt i at kende de syv former for træning, du kan lave med dine hænder, og deres fordele for kroppen.

1. Løft vægte

At løfte vægte er en af ​​håndsportene. Ikke nok med det, så kræver denne sport også optimal håndstyrke for at kunne løbe godt.

Der er mange fordele, som du kan mærke ved at løfte vægte, såsom at tabe sig, øge knoglestyrken for at være mere optimal, og også tone kroppen og musklerne. Du kan også lave vægtløftning med håndvægte derhjemme. På den måde bliver rygmusklerne, biceps og triceps stærkere.

2. Jump Rope

Denne form for øvelse kan udføres af alle. Ved at øve dig i at hoppe reb eller springe regelmæssigt, kan du forbedre balancen og kropskoordinationen, forbrænde kalorier, forbedre hjertesundheden og forbedre knogletætheden. Udover de forskellige fordele, kan du også dyrke denne sport til enhver tid. Du skal bare forberede dig sjippetov at øve sig i at hoppe i reb.

3.Badminton

Hvem elsker ikke denne sport? Badminton er en af ​​de mest foretrukne sportsgrene for nogle mennesker. Badminton kan hjælpe dig med at forbrænde så meget som 450 kalorier på en time. Ikke nok med det, så kan denne sport også forbedre kropskoordinationen og træne balancen. Badminton kan også hjælpe dig med at stramme musklerne i kroppen, herunder ben og arme.

Læs også : Ikke bare en livsstil, bowling kan træne dine armmuskler

4. Tryk op

Denne sport er en sport, der kræver håndstyrke. Denne øvelse kan hjælpe dig med at øge styrken af ​​håndmusklerne til lænden. Start i en plankeposition, sænk derefter langsomt din krop og bøj albuerne, indtil dit bryst rører gulvet.

5.Tennis

Tennis er en sjov sport, som du kan dyrke sammen med familie og venner. Der er forskellige fordele ved tennis, såsom at øge kroppens stofskiftefunktion, knoglestyrke, forbrænde overskydende kropskalorier, muskelstyrke, sænke risikoen for blodtryk og hjerteproblemer og opretholde muskelfleksibilitet.

6.Volleyball

Volleyball er en type sport, der kan forbedre kropskoordinationen. Volleyball anses også for at være ret effektiv til at opretholde knoglestyrke og sundhed. Ikke nok med det, så kan volleyball hjælpe med at blodcirkulationen bliver mere jævn, så kroppen får nok ilt og blod. På den måde kan kroppen udføre sine funktioner korrekt.

7. Basketball

Basketball er en sport, der kræver optimal kropskoordination og håndstyrke. Ikke kun det, basketball kan hjælpe dig med at forbedre knoglestyrke og hjertesundhed. Basketball har også fordele for mental sundhed, du ved. At dyrke basketball kan øge selvtilliden og opbygge bedre sociale relationer.

Læs også: Støt de asiatiske lege, det er fordelene ved badminton for sundheden

Det er nogle sportsgrene med hænder og deres fordele for kroppen. Ikke kun på kroppen, kan forskellige former for træning også være nyttige til at hjælpe dig med at reducere stressniveauet. Til det er der intet galt i at starte en daglig træningsrutine, så den mentale og fysiske sundhed bevares.

Du kan spørge lægen direkte gennem ansøgningen at spørge hvilken type træning, der matcher din helbredstilstand, hvis du har en sygdomshistorie. Kom nu, Hent nu gennem App Store eller Google Play!

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. 10 fysiske og mentale fordele ved basketball.
Lev stærkt. Tilgået 2020. Hvad er de sundhedsmæssige fordele ved volleyball?
Bedre sundhed. Tilgået 2020. Tennis.
Health Fitness Revolution. Tilgået i 2020. Top 10 sundhedsmæssige fordele ved badminton.
Healthline. Tilgået 2020. Hvad er fordelene og risiciene ved at lave daglige pushups?
Lev stærkt. Tilgået i 2020. 12 fordele ved styrketræning, der vil overbevise dig om at løfte vægte.