Overvind migræne ved at gøre disse 7 vaner

, Jakarta – Migræne er en neurologisk tilstand, der kan forårsage mange symptomer. Det er ofte karakteriseret ved en intens og invaliderende hovedpine. Symptomer kan omfatte kvalme, opkastning, talebesvær, følelsesløshed eller prikken samt følsomhed over for lys og lyd. Migræne opstår ofte i familier og rammer alle aldre.

Diagnosen migrænehovedpine stilles på baggrund af den kliniske historie, rapporterede symptomer og ved at udelukke andre årsager. Migræne kan begynde i barndommen eller forekommer måske først i tidlig voksenalder. Kvinder er mere tilbøjelige til at opleve migræne end mænd. Familiehistorie er en af ​​de mest almindelige risikofaktorer for at opleve migræne.

Læs også: 5 ting om migræne du skal vide

Migrænesymptomer kan starte en dag eller to før selve hovedpinen. Dette er kendt som prodrome-stadiet. Symptomer i denne fase inkluderer:

  1. Depression

  2. Træthed eller lav energi

  3. Hyppig gaben

  4. Hyperaktiv

  5. Irritabilitet

  6. Stiv nakke

Når en migræne rammer, vil du gøre næsten alt for at slippe af med den. Naturlægemidler er en medicinfri måde at reducere migrænesymptomer på. Disse hjemmebehandlinger kan hjælpe med at forhindre migræne eller i det mindste reducere deres sværhedsgrad og varighed.

  1. Isklippe

Placer en ispose på din pande, hovedbund eller nakke for at lindre smerter. Eksperter ved ikke præcis, hvorfor det virker, men at reducere blodgennemstrømningen kan være en del af det. Du kan også prøve frosne gelpakker eller vaskeklude, der er skyllet i koldt vand.

Læs også: Hyppige migræneanfald, pas på symptomer på svimmelhed

  1. Medicin

Du behøver ikke en recept på smertestillende medicin, såsom acetaminophen, ibuprofen eller naproxen. Du kan også købe migrænemedicin, der har en kombination af smertestillende midler.

  1. Koffein

Det er en ingrediens i kaffe og nogle andre fødevarer og drikkevarer og kan give dig en vis lindring fra en plagende migræne. Det kan også hjælpe kroppen med at absorbere nogle migrænemedicin hurtigere.

  1. Hvil i et mørkt og stille rum

Kraftig lys og høje lyde kan gøre hovedpine meget værre. Så find et sted væk fra støjen og i mørket, når du har migræne. Dette kan hjælpe med at fremskynde restitutionen.

  1. Sport

Prøv det ikke, når du er midt i et migræneanfald, for det kan gøre migrænen værre. Men når du er i normal tilstand, kan regelmæssig motion forebygge hovedpine. Det får kroppen til at frigive endorfiner, som er kemikalier, der bekæmper smerter og lindrer stress og hjælper dig med at sove bedre.

Læs også: Overvind migræne, ansøg på denne måde!

  1. Fødevarer, der indeholder magnesium

Du kan finde dette mineral i mørkegrønne grøntsager, fuldkorn og bælgfrugter. Det hjælper ikke, når du har migræne, men nogle undersøgelser viser, at det kan forhindre det.

  1. Sov roligt

Luk dine øjne regelmæssigt for at forhindre migræne. For lidt eller for meget kan også udløse hovedpine og sænke smertetærsklen. Sigt efter 7 til 8 timer hver nat og prøv at gå i seng og vågne på samme tid hver dag.

Hvis du vil vide flere måder at håndtere migræne på, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge , kan du vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .