Er der nogen negative påvirkninger af at indtage mangosteenskræl?

, Jakarta - Selvom der ikke er nogen forskningsresultater, der signifikant kan forklare den negative virkning af mangostanskal, men som rapporteret på siden WebMD , nævnte, at mangostanskræl kan bremse blodkoagulationen og øge risikoen for blødning hos personer med blødningsforstyrrelser.

Den passende dosis mangostan afhænger af flere faktorer, såsom brugerens alder, helbred og flere andre forhold. Husk, at naturlige produkter ikke altid er sikre, og dosering kan være vigtig. Mere information om de negative virkninger af forbrug af mangostanskal nedenfor!

Mangosteen forbrugsgrænse

Som nævnt ovenfor har der indtil videre ikke været relevant og væsentlig information om, hvorvidt mangostanprodukter er sikre at bruge som medicin. Tre forhold, der menes at øge interaktioner relateret til mangostanforbrug, er imidlertid:

Læs også: 4 fordele ved mangosteenhud for kropssundhed

  1. Graviditet og amning

Der er ikke nok pålidelig information om sikkerheden ved at indtage mangostan, hvis du er gravid eller ammer. Det er dog bedre at undgå at indtage mangostan eller diskutere det med din læge for flere detaljer.

  1. Blødningsforstyrrelse

Mangosteen kan bremse blodkoagulationen, fordi det kan øge risikoen for blødning hos personer med blødningsforstyrrelser.

  1. Kirurgi

Mangostan kan bremse blodkoagulationen, og derfor kan det øge risikoen for blødning under eller efter operationen ved at spise denne frugt. Stop med at indtage mangostan to uger før operationen.

Mangostan kan bremse blodkoagulationen, så når du tager medicin mod blødning, kan det være, at lægemidlet vil interagere, hvilket kan øge blødningens varighed.

Mere fuldstændig information om de negative virkninger af indtagelse af mangostan kan fås direkte på . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak når som helst og hvor som helst.

Kend fordelene ved mangosteen

Mangostan er en tropisk frugt, der menes at blive brugt som medicin. Mangosteen bruges til mange sundhedsmæssige forhold, selvom der ikke er nok videnskabeligt bevis til at afgøre, om det er effektivt eller ej.

Indtil nu har mangosteen været brugt til diarré, urinvejsinfektioner (UTI), gonoré, kræftsår, tuberkulose, menstruationsforstyrrelser, kræft, slidgigt og en tarminfektion kaldet dysenteri. Derudover menes andre fordele ved mangosteen at stimulere immunsystemet og forbedre mental sundhed.

Læs også: Vil du have sunde tarme? Spis disse sunde fødevarer

Nogle mennesker bruger mangostan peeling til at behandle eksem og andre hudsygdomme. Mangostan bliver også ofte spist som dessertfrugt eller lavet til marmelade. I nutidens æra er mangosteenjuice blevet en populær "sundhedsdrik". Frugtens skind indeholder tanniner, så det kan hjælpe mod diarré.

Harvard Health Publishing anbefaler, er der ikke noget galt med at inkludere mangostan i den daglige menu med alternative juicer. Det er dog vigtigt at bemærke, at mangostan på grund af sin antioxidantaktivitet har potentialet til at forstyrre kemoterapi eller strålebehandling mod kræft.

Så er der også en ophobning af mælkesyre i blodet (alvorlig mælkesyreacidose) hos patienter med kronisk nyresygdom og andre helbredsproblemer, som drikker mangostanjuice hver dag i et år. I dette tilfælde kan stofferne have interageret med juicen.

Mangosteen sælges som et kosttilskud hovedsageligt gennem helsekostbutikker og uafhængige distributører. Det er godt, før du beslutter dig for at indtage mangostanfrugt eller skind som en række behandlinger til specifikke tilstande, skal du indsamle klare oplysninger om det. Oplev ikke bare andre helbredsproblemer på grund af at tage de forkerte kosttilskud.

Reference:

Harvard Health Publishing. Tilgået i 2020. Har mangostan nogen sundhedsmæssige fordele?
Nationale Sundhedsinstitutter. Tilgået i 2020. Mangosteen pericarp ekstrakt hæmmer dannelsen af ​​pentosidin og forbedrer hudens elasticitet.
WebMD. Tilgået 2020. Mangosteen