6 Fysiske ændringer hos unge drenge

Jakarta - Når man går ind i puberteten eller ungdommen, sker der mange ændringer, både fysiske og psykiske. Det, der dog vil blive diskuteret yderligere denne gang, handler om fysiske ændringer, især hos teenagedrenge. Fysiske forandringer hos unge drenge begynder generelt at forekomme omkring 12 års alderen. Kunne være hurtigere eller langsommere, afhængigt af forholdene for hver.

Puberteten er et tegn på, at de seksuelle og reproduktive funktioner i en drengs krop er begyndt at være aktive. Ikke underligt, så en række ændringer vises i kroppen, som effekten af ​​at øge visse hormoner. Hvad er så de fysiske ændringer, der sker hos teenagedrenge? Ved efter dette, ja!

Læs også: Den rigtige alder til at starte seksualundervisning hos børn

Teenagedrenge vil opleve disse fysiske ændringer

Fysiske forandringer hos teenagedrenge, der kommer i puberteten, er generelt karakteriseret ved flere egenskaber, nemlig:

1. Ændringer i størrelsen og farven på testiklerne og penis

Teenagedrenge vil normalt opleve ændringer i størrelsen og farven på testiklerne og penis. De pågældende ændringer er i form af forstørrelse og misfarvning til sort eller mørkere end hudfarven. Forekomsten af ​​disse ændringer varierer. Nogle oplever det i en alder af 9 år, og nogle oplever det over den alder.

2. Lyder så tungt

De fysiske ændringer hos disse teenagedrenge er de mest tydelige. Karakteriseret af en højere stemme, eller ofte også omtalt som en "brudt" lyd. Disse ændringer sker normalt i alderen 11-15 år og udvikler sig langsomt uden at være klar over det.

3. At have våde drømme

Drenge kaldes endnu ikke teenagere, sagde han, hvis de ikke har haft en våd drøm. I modsætning til almindelige drømme er våde drømme præget af frigivelse af sæd eller ejakulation, mens du sover. Denne drøm opstår på grund af øgede niveauer af hormonet testosteron i kroppen, og dens intensitet vil falde med alderen.

Læs også: Hvor stor er effekten af ​​mors tankegang på børn?

4. Fedtet og akneudsat hud

Fysiske ændringer hos denne ene teenagedreng forekommer ikke altid, fordi alles hudtilstand kan være forskellig. Men fremkomsten af ​​acne, og huden bliver mere fedtet, er et tegn på puberteten hos teenagedrenge. Hvis du ser dette tegn, skal forældre advare deres børn om at vaske deres ansigter flittigt og spise sund mad.

5. Forøgelse af muskelmasse

Ungdom hos drenge er også præget af en stigning i muskelmasse. Dette gør også brystet mere bredt, ligesom en voksen mand. Ud over at øge muskelmassen bliver teenagedrenge også generelt højere.

6. Vokser fint hår på skambenet og armhulerne

Ligesom teenagepiger oplever teenagedrenge også væksten af ​​fint hår i kønsområdet og armhulerne. Dette er et almindeligt tegn på pubertet, på grund af øgede reproduktive hormoner i kroppen.

Læs også: Forholdet mellem far og søn er spinkelt, det gør mor

Ting forældre skal være opmærksomme på i ungdomsårene Børn

Husk på, at når børn kommer i teenageårene, kan de opleve ændringer i deres vaner og se anderledes ud end normalt. Det er naturligt, fordi teenagedrenge udover fysiske forandringer også kan opleve psykiske forandringer i form af at føle sig forvirrede og bekymrede over mange ting.

Her er nogle ting, som forældre skal være opmærksomme på i deres teenageår:

  • Vær tålmodig med at håndtere forskellige følelsesmæssige ændringer hos børn. Fordi nogle teenagere kan opleve et stigning i temperamentet eller følelsesmæssige forstyrrelser.
  • Sørg for altid at være der for barnet, svar på hvert spørgsmål og forklar, at alle ændringer, der sker for barnet, er normale.
  • Indse, at dit barn kan være genert, usikker og usikker på de fysiske forandringer, de gennemgår. Giv derefter støtte og lad ham vide, at alt vil være i orden.

Hvis dit barn ser ud til at have et følelsesmæssigt sammenbrud som teenager, så tøv ikke med at søge professionel hjælp. For at gøre det nemmere og hurtigere, Hent kun app at tale med en psykolog igennem snak , eller aftal tid hos en psykolog på sygehuset , til rådgivning.

Reference:
NHS Choices UK. Tilgået 2020. Stadier af pubertet: Hvad sker der med drenge og piger?
Meget godt Familie. Hentet i 2020. Definition af pubertet.