Sådan behandler du Tomcat-bid

, Jakarta – Tomcat er et insekt, der tilhører billefamilien. Dette insekt kan genkendes på kroppens egenskaber, der måler mindre end 1 cm og gul, og lidt mørk på toppen af ​​hovedet og halen. Mens midtsektionen af ​​tomcat har en mørkegrøn farve, har dette insekt også et par hårde vinger.

For få øjeblikke siden var Tomcat blevet rampelyset for det bredere samfund. Fordi dette ene insekt kaldes at "angribe" mange mennesker og efterlade vabler på huden. Hvorfor er det sådan? Tomcat har en meget farlig giftvæske i kroppen. Værre er det, når tomcat føler sig usikker, vil giften stige og blive mere og mere.

Tomcat vil fjerne giften fra kroppen som et selvforsvar, når han føler sig usikker. Derudover bliver giften i tomkattens krop også ofte brugt til at skræmme fjenden. Giften, kaldet hæmolim eller paederin, siges at være farligere end giften, der findes i slangegift.

Læs også : Årsager til hovedlus og hvordan man overvinder det

Når du føler dig utryg, eller når du kommer i kontakt med og kolliderer med menneskelig hud, vil tomcat frigive den giftige væske. Det er det, der så forårsager ar på den menneskelige hud, der bliver angrebet. Ud over menneskelig hud frigiver tomcat også giftig væske på omgivende genstande, såsom tøj, sengetøj og håndklæder. Hvis dette sker, skal disse genstande straks vaskes og rengøres.

Førstehjælp ved angrebet Tomcat

Angreb fra tomcat-insekter kan forårsage rødlige udslæt på menneskelig hud. Normalt vil udslæt føles kløende, varmt og endda blære som en forbrænding. Hvis du ikke får den rigtige behandling med det samme, kan såret stivne og forværre hudtilstanden. Så hvad skal man gøre, når man bliver angrebet af tomcat?

frastød insekter

Hvis du finder en tomcat, skal du straks holde dig væk fra eller drive insektet væk. Repel tomcat kan gøres ved at puste den eller flytte insekter ved hjælp af et stykke papir. For at være sikker, undgå at røre insekter direkte med dine hænder.

Vask berørt hud

Hvis du føler, at katten har angrebet din hud, skal du straks vaske området med rent vand og sæbe. Men du bør undgå at rense huden ved at gnide den for hårdt, fordi det faktisk kan gøre huden ondt.

Læs også : 4 typer hudsygdomme, du skal passe på

Komprimere

Efter vask af den berørte kropsdel, tør den straks. Derefter skal du komprimere udslætsområdet på huden med koldt vand.

Lad være med at klemme og bryde bumpen

Nogle mennesker kan føle sig ængstelige og kan ikke vente med at slippe af med de klumper, der er forårsaget af katteangreb. Men det kan virkelig slet ikke lade sig gøre. Så når angrebet af tomcat, undgå at bryde de bump, der opstår i visse områder.

Lav et lægetjek

Hvis arrene fra tomcat-angrebet bliver værre og begynder at genere dig, skal du straks få en lægeundersøgelse. Tal med en læge, så såret får yderligere behandling. For nogle gange skyldes de sår, der vises på huden, ikke udelukkende angreb fra insekter. Forskellige årsager, selvfølgelig, forskellig behandling og behandling, der skal gøres.

Læs også : Find ud af den ubehagelige psoriasis-hudlidelse

Du kan også bruge applikationen at formidle den aktuelle tilstand af insektangrebssåret til lægen. Forbi , kan du kontakte lægen via Video/taleopkald og chat . Få recepter til at købe medicin og tips til at forblive sund fra en betroet læge. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!