Hvad er de videnskabeligt beviste fordele ved Kencur Rice?

, Jakarta – Har du nogensinde prøvet at indtage urtemedicin for at hjælpe med at opretholde optimal sundhed? Ifølge data fra Basic Health Research (Riskesdas) i 2013 har omkring 60 procent af indonesere under 15 år prøvet at indtage urtemedicin. Der er mindst 95 procent af dem, der føler fordelene ved de urter, de indtager.

Læs også: Forskellige naturlægemidler til kvinder

Jamu har været en traditionel medicin i Indonesien i lang tid. Mange mennesker tror på effektiviteten af ​​urter, der indtages for at bevare sundheden og forhindre alle sundhedsproblemer. Rice kencur, er en type urtemedicin, der er meget udbredt. Men er der videnskabeligt beviste fordele ved kencur ris?

Lær Kencur planter og deres fordele at kende

Kencur er kendt som et køkkenkrydderi, der har en ret kraftig aroma. Kencur bruges ikke kun som køkkenkrydderi, men er også kendt som traditionel medicin. Mange fordele kan mærkes fra kencur-planten, såsom at gøre vejrtrækningen lettere og reducere hostesymptomer. Ja, kencur er en af ​​de velkendte traditionelle lægemidler til behandling af hoste.

Rapporteret fra International Journal of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences , Kencur plante er bevist at være i stand til at hæmme væksten af ​​bakterier Lactobacillus acidophilus som kan forårsage karies. Så der er ingen skade i at indtage kencur med måde, hvis du har problemer med din mund og tænder.

Læs også: Kencur-indhold, der er gavnligt for sundheden

Kend fordelene ved Rice Kencur videnskabeligt

De fleste kender til en af ​​de traditionelle urtemedicinske menuer, nasi kencur. Ikke kun indfødt kencur, kencur-plante, som er forarbejdet med ris, har fordele, hvis den er i form af traditionel urtemedicin. Der er intet galt i at kende nogle af de fordele, du kan mærke, når du indtager urte ris kencur.

Hvis du har fordøjelsesproblemer, bør du ikke straks tage stoffer, du kan prøve at indtage de traditionelle urteingredienser i nasi kencur. Rapporteret fra International Journal of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences , urte ris kencur hjælper med at overvinde fordøjelsesforstyrrelser, som du oplever, såsom mavesmerter eller diarré.

Ifølge forskning udført af Tanjungpura University, Pontianak, kan urte ris kencur bruges som traditionel medicin for at forhindre diabetes. Urteris kencur indeholder phenolforbindelser, der virker som antioxidanter, der bidrager til diabetes.

Disse fordele er videnskabeligt bevist og bevist af forskning. Mange mennesker tror stadig på andre fordele ved kencur ris, såsom at øge vægten, forebygge og behandle acne i ansigtet, afværge frie radikaler fra luftforurening og behandling af hovedpine og ømhed. Der er dog ingen videnskabelig dokumentation for at understøtte disse fordele.

Læs også: Disse er fordelene ved Kencur for sundhed

Sådan laver du Kencur-ris derhjemme

I øjeblikket sælges ris kencur urtemedicin også i vid udstrækning i supermarkeder eller traditionelle butikker. Der er dog ikke noget galt, hvis du laver din egen urte ris kencur derhjemme. Du skal bruge hvide ris, kencur, ingefær til smag, tamarind, palmesukker, pandanblade og kogt vand, der er tilpasset de øvrige ingredienser.

Vask ris og blød i 3 timer andre ingredienser. Når det koger, afkøles og blendes eller moses med 3 timers opblødte ris. Si og pres derefter, indtil urteriskencuren kommer ud. Serveres varm eller kold.

Hvis du har helbredsproblemer relateret til fordøjelse eller vægtforhold, skader det aldrig at spørge din læge direkte gennem ansøgningen . Med tidlig behandling kan de problemer, du oplever, naturligvis overvindes med det samme. Nu kan du kontakte en læge via appen, når som helst og hvor som helst!

Reference:
International Journal of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences. Tilgået 2020. Farmakologisk betydning af Kaempferia Galanga
Healthline. Tilgået 2020. Galangal Root: Fordele, anvendelser og bivirkninger