6 måder at overvinde hårtab hos mænd

Jakarta - Ikke kun kvinder, der har problemer med hårtab, også mænd. Hårtab hos mænd kan også være forårsaget af mange faktorer. Nogle af dem er virkningerne af aldring, stress, til en usund livsstil. Hvis det ikke behandles, kan hårtab hos mænd helt sikkert reducere selvtilliden.

Det er derfor, mange mænd gør forskellige bestræbelser på at overvinde problemet med hårtab. Startende fra barbering af hår til at bruge denne traditionelle medicin til at reducere hårtab. Men kan det være effektivt til at håndtere hårtab hos mænd?

Læs også: 6 behandlingsfejl, der gør hårtab

Prøv denne måde at overvinde hårtab hos mænd

Her er nogle måder, du kan prøve at behandle hårtab hos mænd:

1. Håndter stress godt

Stress er en af ​​de faktorer, der udløser hårtab, ikke kun hos kvinder, men også hos mænd. Fordi stress kan få hårsækkene til at stoppe med at vokse i et stykke tid. Så prøv at håndtere stress godt. Hvordan, ved at gøre ting, du nyder og meditere.

Træn også regelmæssigt. Udover at være sundt for kroppen som helhed kan træning øge produktionen af ​​endorfiner, som fører til lykkefølelse. Øvelser, der skal laves, er lette, men udføres regelmæssigt og rutinemæssigt hver dag.

2. Laserterapi

Laserterapi, også kendt som laserterapi på lavt niveau , er en af ​​de behandlinger for hårtab og skaldethed, der kan prøves. Denne terapi udføres ved at udsende en laserstråle indeholdende fotoner til hovedbunden. Fotoner kan stimulere hårsækkene til at aktivere og genvækst hår.

Men i den seneste tid er der kommet innovationer inden for værktøjer, der giver dig mulighed for at lave laserterapi derhjemme. En af dem er en kam designet til at udsende en laserstråle indeholdende fotoner, når den bruges til at rede hår. Denne kam anbefales normalt til personer, der oplever alvorligt hårtab.

Læs også: 5 måder at behandle hårtab for mænd på

3. Ketoconazol shampoo

Ketoconazol shampoo er en shampoo med et særligt medicinsk indhold, til behandling af hud- og neglesygdomme, såsom seborrheic dermatitis, ringorm og candidiasis. Denne shampoo kan dog også bruges til at behandle og forebygge hårtab, skaldethed og forbedre hårvæksten.

4. Øg D-vitaminindtaget

Ifølge en undersøgelse offentliggjort i British Journal of Dermatology Mennesker med alopecia areata (en autoimmun sygdom, der forårsager hårtab) er tre gange mere tilbøjelige til at have D-vitaminmangel end mennesker med sundt hår.

Dette skyldes, at D-vitamin kan hjælpe håret med at nulstille vækstfasen. Så prøv at øge dit indtag af D-vitamin fra mad og drikke. Naturligvis er D-vitamin indeholdt i laks, tun, mælk og mange flere.

Læs også: 5 tips til at forhindre hårtab før alderdommen

5. Forbedre din kost

Hårets sundhed er også påvirket af den kost, du har. Hvis du oplever hårtab og føler, at din kost ikke er afbalanceret, så prøv at forbedre din kost.

6. Undgå at ryge

De dårlige virkninger af rygning handler ikke kun om lungeskader. Aktiv rygning kan også øge risikoen for hårtab. Så hvis du har en rygevane, bør du straks overveje at holde op, ja.

Hvis hårtab fortsætter, tøv ikke med at se en læge. For at gøre det lettere, Hent kun app at tale med en læge eller bestille tid hos en læge på sygehuset. Din læge kan ordinere medicin, der kan bruges til at behandle hårtab.

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. 17 hårtabsbehandlinger for mænd.
Mænds helbred. Tilgået 2020. 7 måder at stoppe hårtab på.
WebMD. Tilgået 2020. Mænds hårtab: Behandlinger og løsninger.