Fjern sorte pletter med brugt risvaskevand

, Jakarta - Sorte pletter, der opstår i ansigtet, kan nemlig reducere skønhed, så du i sidste ende bliver usikker. Så hvordan slipper man af med sorte pletter naturligt? Nå, du kan bruge risvaskevand.

Ris indeholder stoffer oryzanol som kan modvirke, at ultraviolette stråler trænger ind i huden og derved hjælper med at behandle huden mod skader forårsaget af soleksponering. Her er nogle naturlige måder, du kan gøre for at slippe af med sorte pletter med risvaskevand!

Læs også: Genkend triggerne for udseendet af mørke pletter i ansigtet

  • Vask dit ansigt med risvand

Hvis du skal tilberede ris, skal du ikke smide den første ris iblødsætning, okay? Dette skyldes, at ris gennemblødt vand indeholder masser af vitaminer og mineraler, som er meget gavnlige for huden. Du kan bruge dette risvaskevand ved direkte at drysse det over hele dit ansigt og lade det tørre af sig selv. Du kan gøre dette om morgenen og om natten for maksimale resultater.

  • Bland risvaskevand med citronsaft

Udover at fjerne pletter i ansigtet, er risvaskevand blandet med citron også effektivt til at gøre ansigtets hud lys og glødende. Det er nemt, du tilføjer bare citronsaft til dit risvaskevand. Vask dit ansigt med dette vand og lad det sidde i 20 minutter, og skyl derefter med rent vand.

  • Bland risvaskevand med havregryn

Processen med at fjerne sorte pletter i ansigtet vil være hurtigere, hvis de døde hudceller i ansigtet også løftes. Nå, du kan blande risvaskevand med havregryn for at fjerne døde hudceller på dit ansigt. Havregryn indeholder naturlige eksfolieringsmidler, der kan fjerne døde hudceller hurtigt.

Læs også: 4 naturlige ingredienser til at overvinde mørke pletter

  • Bland risvaskevand med æggehvide

Blandingen af ​​risvaskevand med æggehvide kan også gøre dit ansigt rent uden sorte pletter og acne-ar. Æggehvider kan være en kraftfuld løsning til at overvinde et fedtet ansigt. Et fedtet ansigt kan udløse acne. Nå, med en blanding af risvaskevand og æggehvider vil det gøre dit ansigt rent uden sorte pletter og acne-ar, du ved!

  • Bland risvaskevand med honning og babyolie

Du kan tilføje 1 spiseskefuld og 5 dråber babyolie i vandet du brugte til at vaske dine ris. Derefter kan du straks bruge det som ansigtsvask, og lad det sidde i 30 minutter, og skyl derefter med rent vand.

  • Bland risvaskevand med Bengkoang-pulver

Jicama-pulver har fordele som ris, som er meget effektivt til at fjerne sorte pletter fra acne-ar. Tricket, bland bengkoang-pulver med risvand, og brug derefter dette materiale som en ansigtsmaske. Brug 3 gange om ugen for maksimale resultater.

Fordelene ved vand brugt til at vaske ris har været kendt siden umindelige tider. Udover at indeholde stoffer oryzanol som kan forhindre ultraviolette stråler i at trænge ind i huden, ris indeholder også mange gode næringsstoffer, såsom vitamin B1, E og C, samt mineraler, der kan krympe porer, lysne, opstramme og blødgøre ansigtets hud.

Læs også: Forlader sjældent huset, men der opstår sorte pletter, dette er årsagen

Vil du vide andre skønheds- og sundhedstip? Du kan få flere skønheds- og sundhedstip med appen . Derudover kan du også chatte direkte med ekspertlæger relateret til dine helbredsproblemer via e-mail Snak eller Stemme/videoopkald . Kom nu, Hent Ansøgning snart i Google Play eller App Store!

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. Hjælper det din hud at vaske dit ansigt med risvand?