Gå ikke i panik! Her er 9 effektive måder at overvinde en grædende baby

, Jakarta - Babyer ser rolige ud, mens de sover, men af ​​en eller anden grund kan babyer græde højt. For mødre skal du ikke bekymre dig, der er flere ting, der kan gøres for at håndtere grædende babyer. At høre en baby græde uophørligt vil få forældre til at føle sig paniske og stressede. At kende årsagen til gråd kan lindre panik og stress. Derudover er det også meget nemmere for dig at finde måder at håndtere en grædende baby på, hvis du allerede ved, hvad der gør ham utilpas ved at græde. At berolige eller håndtere en grædende baby er en måde at komme tættere på din baby. På den måde vil du forsøge at finde ud af, hvilken slags miljø der gør ham mere behagelig og rolig.

Måden en baby kommunikerer eller formidler noget på er ved at græde, uanset om det er ubehageligt eller føler sig sulten og tørstig. Her er en effektiv måde at håndtere en grædende baby på:

1.svøbe

Svøb barnet med en speciel klud. Svøbning kan forhindre babyens krop i at rykke og hjælpe dem med at falde i søvn og føle sig varmere.

2.Tilbøjelig stilling

Prøv at ændre babyens sovestilling som tiden i livmoderen, nemlig bue- eller snuggle-stillingen, det vil gøre ham lidt mere komfortabel.

3.Hviskende stemme Sshhh

Hvis du hvisker lyden "sshhh" kan det berolige babyer, især nyfødte, fordi det ligner den snurren, der omgiver ham, mens han er i livmoderen. Tøv heller ikke med at tale med din baby med en lav, rolig stemme. Forskning viser, at moderens tonefald er den mest effektive måde at berolige en baby på. Sørg for, at den 'sshhh'-lyd, du laver, er højere end barnets gråd, så barnet kan høre det.

4.svinge

Babyer elsker at bevæge sig, når de holdes som i din mave. Du kan starte med at tage en slynge op og derefter lave en vuggende bevægelse for at dulme en grædende baby.

5.sutter

At sutte på en sut eller finger er god afspænding for babyer. Denne metode anbefales ikke at udføre første gang, når man har at gøre med en grædende baby, det anbefales først at finde ud af, hvad der får barnet til at græde,

6.Blød berøring

Berøring kan stimulere feel-good-receptorerne i barnets hjerne. Forskning har også vist, at blide berøringer langs kroppen er mere effektive end korte, hurtige berøringer. Rør også ved barnets kinder, ryg, ben eller mave. Eller det kan være ved at give en blid massage til barnet.

7.Synge

Syng en sang i langsomt tempo med en rolig, lav stemme. Den menneskelige krop reagerer på musik ved at sætte lighedstegn mellem pulsen og smagssansen efter tempoet i musikken, der høres.

8.Bade

Lyden af ​​rindende vand og varmen af ​​vand på huden kan være en løsning til at overvinde en grædende baby. Du kan tage et bad med ham, fordi hudkontakt også er nyttig for at få babyen til at føle sig roligere.

9.Hold dig rolig Gå ikke i panik

Babyer kan mærke den spænding, som moderen føler, og har tendens til at reagere på den. Jo mere rolig du er og ikke gå i panik på grund af din babys gråd, jo lettere bliver det også for din baby at falde til ro.

Hvis din baby græder konstant på trods af at du prøver at berolige ham, og du bemærker nogle mærkelige tegn eller symptomer, så tøv ikke med at kontakte din børnelæge. Du kan kontakte lægen gennem ansøgningen uden at skulle forlade huset. Video, taleopkald eller chat Du kan vælge en til at tale med lægen. Du kan også købe medicinske behov hos Delivery Pharmacy-tjenesten, som vil blive leveret på kun 1 time. Hvad venter du på, download applikationen i App Store eller Google Play.

LÆS OGSÅ: Pas på kræsne babyer på grund af infantil kolik