Her er, hvordan du overvinder forkalkning af knoglerne

, Jakarta – Forkalkning er, når knogletætheden falder på grund af tab af calciumindhold fra knoglerne. Ifølge sundhedsdata offentliggjort af Sundhedskarakterer, nævnte, at symptomerne på forkalkning af knogler, nemlig knoglesmerter, knoglesporer (forekomsten af ​​klumper under huden, nedsat syn og muskelkramper.

Husk, at alkoholisme, autoimmune lidelser, genetik og indre vævsskader, der forårsager en inflammatorisk reaktion, kan udløse knogleforkalkning. Mere information om, hvordan du håndterer forkalkning af knoglerne, læs mere nedenfor!

Sund livsstil for at overvinde forkalkning af knogler

Hvordan håndterer man forkalkning af knogler? Faktisk er behandling for denne tilstand kun baseret på årsagen. Harvard Health Publishing anbefaler at lave livsstilsændringer for at behandle forkalkning af knoglerne. Her er de anbefalede ting at gøre:

  1. Reduktion af vægt

Hvis du er overvægtig, lægger det selvfølgelig et overtryk på leddene og kan have en negativ indflydelse på knoglernes forkalkning. Så løsningen på at håndtere forkalkning af knoglerne for problemet med overvægt er at tabe sig.

2. Sport

For at overvinde forkalkning af knogler, kan gøres ved at gøre regelmæssig motion. Dette er nyttigt til at styrke musklerne omkring leddene, der oplever forkalkning.

Læs også: Kend de sunde fordele ved at spise tang

Ifølge resultaterne af forskning udført af sports ernæring, at implementere regelmæssig motion kan gøre leddene mere stabile og reducere niveauet af knogleforkalkning, der lider. Men husk også, at overdreven motion også kan have en negativ indvirkning på knogleforkalkning.

  1. Komprimer med varmt eller koldt vand

Når tilstanden med forkalkning af knogler forårsager smerte, kan du reducere smerten med varmt eller koldt vand. At komprimere det smertefulde område med koldt vand kan hjælpe med at reducere hævelse og betændelse.

Mens brugen af ​​kompresser med varmt vand, kan tjene til at slappe af muskler og reducere smerte. Mere information om hvornår det er det rigtige tidspunkt at komprimere koldt vand eller varmt vand, kan du spørge direkte på . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak når som helst og hvor som helst.

  1. Tager smertestillende medicin

Du kan også benytte dig af brugen af ​​smertestillende midler såsom cremer eller cremer gel som nemt kan findes i apoteker. Smertelindrende cremer eller geler kan bruges på leddene i knæ og fingre.

Læs også: Forstyrret skinnebensfunktion, pas på denne sygdom

  1. Brug af værktøjer

For nogle mennesker med forkalkning kan de have brug for et værktøj til at gøre det lettere for personer med forkalkning at bevæge sig. Du kan bede en sundhedsprofessionel om at få et passende hjælpemiddel, så du er komfortabel med at bruge værktøjet.

Tilstande, der forårsagerForkalkning af knogler

Det er tidligere blevet nævnt, at der er flere faktorer, der menes at øge en persons risiko for at udvikle forkalkning af knoglerne. Her er forklaringen.

  1. Aldersfaktor

Forekomsten af ​​forkalkning af knogler i en persons krop kan udløses af stigende alder. I mange tilfælde er de fleste, der lider af forkalkning af knoglerne, kvinder.

2. Ledskade

Forkalkning af knoglerne kan også være motiveret af skader på grund af det udførte arbejde, nemlig arbejde, der kræver gentagne bevægelser i visse led. Derudover kan ledskader forårsaget af overdreven træning eller trafikulykker også spille en rolle i at forårsage knogleforkalkning.

  1. Fedme

En person, der er overvægtig eller fed, får kroppens vægtbærende led til at understøtte overdreven belastning. Dette øger helt sikkert risikoen for, at en person lider af forkalkning af knoglerne. Derudover er ting, der kan forårsage forkalkning af knogler, diabetes og gigt.

Reference:
Healthline. Hentet 2020. Forkalkning.
Harvard Health Publishing. Tilgået 2020. Calcium Beyond Bones.
Sundhedskarakterer. Tilgået i 2020. Forkalkning.