Sådan sænkes høje leukocytter hos babyer

Jakarta - Hvide blodlegemer, eller almindeligvis kaldet leukocytter, er en type blodlegemer i kroppen, der fungerer til at bekæmpe indtrængen af ​​fremmede stoffer og bekæmpe infektioner i kroppen. Under normale omstændigheder er antallet af hvide blodlegemer i barnets blod i området mellem 4.500 og 10.000 for hver mikroliter blod. Dette tal er naturligvis forskelligt for hver baby.

Antallet af leukocytter falder med barnets alder, indtil han er voksen. Nogle gange opstår der dog tilstande, når dit barn har høje leukocytter. Det indikerer selvfølgelig, at der er en abnormitet i hendes krop, som du skal være opmærksom på. Derudover er barnets immunsystem endnu ikke fuldt udformet.

Forøgelse af antallet af leukocytter hos spædbørn kan også være forårsaget, fordi kroppen forsøger at bekæmpe infektion eller indtrængen af ​​fremmedlegemer. Det kan være, at dit lille barn oplever symptomer på mæslinger, allergi eller chorioamnionitis og andre årsager. Men mødre skal stadig være på vagt, du bør straks tjekke tilstanden af ​​barnets krop, når han mærker mærkelige symptomer i sin krop.

Sådan sænkes leukocytter hos babyer

Måden at finde ud af leukocyttallet hos babyer er, at moderen kun skal lave en grundig blodprøve i laboratoriet. Hvis det viser sig, at resultaterne af undersøgelsen viser en stigning i antallet af hvide blodlegemer i barnet, vil lægen anbefale flere måder at reducere leukocytter på.

Den første måde at reducere leukocytter på er at give antibiotika til dit lille barn, hvis det viser sig, at denne stigning skyldes en indikation af, at barnet har en infektion på grund af svampe, bakterier eller andre indikationer på infektion. Naturligvis tilpasses administrationen af ​​antibiotika til årsagen til infektionen.

At give antibiotika efterfølges af administration af andre lægemidler i overensstemmelse med lægens anbefalinger i overensstemmelse med de indikationer på infektion, som barnet har. Men hvis denne stigning skyldes en abnormitet i barnets hvide blodlegemer, anbefales det normalt at gennemgå kemoterapi eller stråling i henhold til lægens diagnose.

Mens den lille er under behandling, overvåger lægen tilstanden af ​​babyens krop, især hvad angår antallet af leukocytter. Normalt efter behandling er der et fald i niveauet af leukocytter i blodet for at nå normale grænser. Selvom det er blevet gjort for at reducere leukocytter, tager faldet i niveauerne stadig relativt lang tid, det giver ikke øjeblikkelige resultater.

Det høje antal leukocytter hos spædbørn er ikke den eneste indikation på, at der er en abnormitet i babyens krop. Lægen vil se på dit barns familiehistorie, herunder eventuelle sygdomme, som han måtte have oplevet.

Babyer, der oplever denne tilstand, viser som udgangspunkt ikke specifikke symptomer, som kan ses direkte af øjet. Den eneste måde, man kan gøre for at finde ud af mængden, er at tage en blodprøve direkte i laboratoriet. Hvis moderen vil vide, om leukocytniveauet i den lilles krop er normalt eller ej, kan moderen tage en blodprøve.

Men har du ikke tid til at gå på laboratoriet, kan du bruge applikationen allerede mor Hent i App Store og Play Store. Ansøgning har en Lab Check-tjeneste, som du kan bruge når som helst og hvor som helst.

Læs også:

  • Dette er faren for overskydende hvide blodlegemer
  • 4 årsager og hvordan man behandler leukæmi
  • Normale blodpladeniveauer i kroppen