Kan ringorm helbredes med naturlige ingredienser?

, Jakarta - Ringorm er en sygdom forårsaget af en svampeinfektion i tinea corporis. Denne svamp lever i dødt hudvæv, for eksempel i negle og hår. Ringorm på kroppen forårsager røde, skællende og kløende pletter på huden.

Efter at have vist sig pletter og vedvarende kløe, danner denne sygdom en cirkel eller ring på huden. Denne sygdom kan forekomme på enhver del af huden, inklusive ansigtet. Ringorm er dog mest almindelig på arme og hovedbund.

Læs også: Faktorer, der kan øge risikoen for udvikling af tinea corporis

Naturlige ingredienser til at helbrede ringorm

Den nødvendige behandling for ringorm afhænger af infektionens placering og sværhedsgrad. Ringorm behandles normalt ved hjælp af receptpligtig medicin, der er blevet anbefalet af læger, men der er også andre alternative behandlinger med naturlige ingredienser. Kom nu, find ud af, hvilke naturlige ingredienser der kan bruges til at helbrede ringorm!

1. Æblecidereddike

Æblecidereddike har stærke svampedræbende egenskaber, så det kan hjælpe med at behandle ringorm, når det påføres det inficerede område. For at bruge den skal du lægge en vatrondel i blød i ufortyndet æblecidereddike og påføre en vatpind på huden. Gør denne proces 3 gange om dagen for maksimale resultater.

2. Tea Tree Oil

Indfødte australiere er blevet vant til at bruge tea tree olie som svampedræbende og antibakteriel. Brug tea tree olie som et svampedræbende og antibakterielt middel bruges det stadig den dag i dag, fordi det er effektivt til behandling af svampehudinfektioner. ansøge tea tree olie direkte til det ringormsinficerede område og gør det 2-3 gange om dagen med en vatpind.

3. Kokosolie

Kokosolie har svampedræbende egenskaber, der kan hjælpe med at behandle ringorm og andre svampeinfektioner, såsom candidiasis. Kokosolie er en fantastisk behandling mod ringorm, fordi den er nem at påføre i hovedbunden og også kan fungere som balsam.

For at bruge det, varm kokosolie med mikroovn eller i hånden, indtil det bliver flydende. Påfør det derefter direkte på det ringorm-inficerede område. Denne olie absorberes hurtigt i huden. Anvend denne proces mindst 3 gange om dagen.

4. Gurkemeje

Gurkemeje er antibakteriel, antiinflammatorisk og svampedræbende, så den kan bruges til at behandle ringorm. Bland frisk gurkemeje eller gurkemejekrydderi med lidt vand og rør til det bliver en pasta. Påfør gurkemejepastaen på ringormen og lad den tørre.

5. Aloe Vera

Aloe vera har længe været brugt som et naturligt middel mod bakterielle og svampeinfektioner, herunder ringorm. Aloe vera kan behandle ringorm ved at lindre symptomerne på kløe, betændelse og ubehag forårsaget af infektionen. Påfør aloe vera gel direkte på den inficerede hud og gør det mindst 3 gange om dagen.

Læs også: 5 fordele ved Aloe Vera til ansigtet

6. Oregano Olie

Oregano æterisk olie kan hæmme og behandle svampeinfektioner i huden, herunder ringorm i fødderne. Oreganoolie er et ekstrakt, der kan købes online eller i butikker personligt. Bland et par dråber oreganoolie med oliven- eller kokosolie, og påfør det derefter på det inficerede område 3 gange om dagen.

7. Citrongræsolie

Citrongræsolie og citrongræsteekstrakter er svampedræbende, som kan behandle svampehudinfektioner, såsom ringorm. For at bruge citronellaolie, bland et par dråber citronellaolie med vegetabilsk olie. Påfør direkte på huden to gange om dagen. En brygget citrongræstepose kan også påføres direkte på den inficerede hud.

8. Lakridspulver

Lakridspulver er stærkt antimikrobielt. Forskning har fundet ud af, at lakridsekstrakt kan bruges som en alternativ behandling for gærinfektioner. Bland otte teskefulde lakridspulver med en kop vand og bring det i kog. Når det koger, skru ned for varmen og lad det simre i 10 minutter. Rør, indtil det bliver en pasta, og når pastaen er kølig nok til at røre ved, påfør pastaen på det inficerede område og lad det virke i 10 minutter. Denne proces kan udføres 2 gange om dagen.

Læs også: Sådan forhindrer du det i at få Tinea Corporis

Hvis ingredienserne ovenfor ikke hjælper, og din ringorm ikke bliver bedre, bør du søge læge. Inden du går på hospitalet, skal du bestille tid via appen først for at gøre det nemmere!

Reference:
Healthline. Tilgået 2021. Hjemmemidler mod ringorm.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Er der nogen hjemmemedicin mod ringorm?