Hvad skal man gøre før visdomstandsoperation?

, Jakarta - Tandsundheden skal altid opretholdes for at forhindre ubehag i munden. Mens man vokser op, kan tænder stadig vokse, som også er kendt som tredje kindtænder eller visdomstænder. Normalt forekommer denne tandvækst i alderen 17 til 24 år.

Nogle gange er væksten dog ikke som forventet, så operation er nødvendig. Følelsen af ​​intens smerte kan mærkes hver dag, indtil tanden trækkes ud. Inden operationen udføres, er der flere ting, der skal overvejes, så det hele går glat. Her er en mere komplet diskussion!

Læs også: Vil alle få visdomstænder?

Ting at gøre før visdomstandskirurgi

Visdomstænder er den tredje og sidste kindtænd, der vises, når en person er 17-24 år gammel. Denne sektion kan give en masse fordele, hvis den vokser sundt og parallelt. Ellers kan du mærke smerter, der gør det svært at spise og tale.

Problemerne forårsaget af disse nye tænder bliver nogle gange uudholdelige og kræver kirurgisk ekstraktion. Hvis det ignoreres, kan der opstå større problemer og kræve mere kompliceret og dyr tandbehandling. Derfor, hvis du føler, at der er problemer relateret til visdomstænder, er det bedre straks at få særlig opmærksomhed fra tandlægen.

Hvordan kan visdomstænder give problemer?

Årsagen er enkel, den menneskelige kæbe er ikke tilstrækkelig til at rumme væksten af ​​visdomstænder. Fordi der ikke er plads nok til disse tænder, kan de normalt vokse i en skrå stilling. Dertil kommer, at visdomstænderne heller ikke kommer helt frem, og de resterende tænder kan give problemer i munden. Visdomstænder beskadiger også ofte tilstødende tænder og kræver kirurgisk ekstraktion.

Læs også: Sådan kender du visdomstandsproblemer

Inden du udfører visdomstandsoperation, er der flere ting, der skal forberedes. Dette skyldes, at udtrækning af visdomstand i de fleste tilfælde er en ambulant procedure. Det betyder, at du kan tage hjem samme dag efter operationen. Nå, her er nogle af de nødvendige forberedelser, før operationen udføres:

1. Arranger transport

Visdomstandsoperation kræver, at kirurgen bruger bedøvelse, når den udføres. Dette gør en person ude af stand til at køre selv efter processen er afsluttet. Derfor er det meget vigtigt at være forberedt på at arrangere transport, når du kommer hjem. Prøv at bede venner, familie og andre nærmeste om at være sikre, indtil du kommer hjem.

2. Undgå at spise eller drikke på forhånd

Når visdomstandsoperation udføres, vil du blive bedøvet, så du skal undgå at spise noget for at forhindre opkastning. De fleste mennesker kan opleve kvalme eller ubehag efter at have fået generel anæstesi. Ud over ikke at spise og drikke, er det også vigtigt at fortælle din tandlæge, hvis du tager nogen medicin, du tager for at undgå en dårlig reaktion.

3. Kom tidligt

Du rådes også til at komme tidligt, før visdomstandsoperation udføres. Dette kan bruges til at spørge tandlægen om alle de procedurer, der vil blive udført for at skabe en følelse af komfort og afslapning før operationen. En af de vigtige ting er også at spørge, hvilken type bedøvelse, der skal bruges, så man kan forberede sig fysisk og mentalt.

Læs også: 4 Alt om visdomstænder

Det er nogle ting, der kan overvejes, før visdomstandsoperation udføres. Med omhyggelig forberedelse kan du selvfølgelig undgå alt det uventede. Sørg for ikke at komme for sent, udover at du kan forstyrre lægens skema, så når du heller ikke at falde til ro inden operationen udføres.

Du kan også bestille en kontrol eller endda en tandudtrækning på et hospital tilknyttet . Det er nemt, bare simpelthen Hent Ansøgning , rækkefølgen af ​​handling kan bestemmes af dig selv i henhold til den ønskede time eller hospital. For at få denne bekvemmelighed skal du straks downloade applikationen lige nu!

Reference:
Springvale Dental. Tilgået 2021. Som patient Hvordan kan du forberede dig på din udtrækning af visdomstænder.
Mayo Clinic. Tilgået i 2021. Visdomstandsudtrækning.