Gør du kollageninjektioner, er der nogen bivirkninger?

, Jakarta - Kollageninjektion er en af ​​de mest populære kosmetiske procedurer til at forbedre udseendet. Denne injektion menes at gøre huden tættere og få en mere ungdommelig hud. Men er der risiko for bivirkninger ved kollageninjektionsproceduren?

Svaret er der selvfølgelig. Især hvis du injicerer kollagen uforsigtigt. Kollageninjektioner skal udføres af en læge eller certificeret ekspert. Klinikker eller hospitaler, der leverer kollageninjektionstjenester, skal også have tillid. På den måde kan risikoen for bivirkninger ved kollageninjektioner minimeres.

Læs også: Lær Beauty Trends Facial Filler Injections at kende

Her er bivirkningerne af kollageninjektioner

Inden du får en kollagenindsprøjtning, kan du få en lille indsprøjtning med lokalbedøvelse i det område, hvor du vil have kollagenet indsprøjtet. Der er risiko for milde blå mærker, og du kan opleve hævelse og rødme i det område af huden, som blev givet injektionen. Ud over risikoen for disse bivirkninger har kollageninjektioner generelt ikke risiko for andre skadelige bivirkninger.

Det er dog vigtigt at diskutere med din læge de mulige bivirkninger af enhver behandling, herunder kollageninjektioner. For at gøre det nemmere kan du Hent Ansøgning og bruge det til at diskutere med læger igennem snak , eller få en tid hos en hudlæge på et hospital. Lægens tilsyn er meget nødvendigt, så der ikke er risiko for skader på grund af kollagenindsprøjtninger.

Om kollageninjektioner

For at forstå om kollagen, skal du først forstå huden. Generelt består menneskelig hud af tre lag: epidermis, dermis og subkutant væv (hypodermis). Det øverste lag, kendt som epidermis, fungerer til at kontrollere tabet af vand fra hudceller og væv. Uden dette lag vil kroppen hurtigt blive dehydreret.

Læs også: Fyldigere læber med Filler, vær opmærksom på dette

Så lige under epidermis ligger det andet lag, dermis. Hovedindholdet i dette lag er et protein kaldet kollagen. Dette protein fungerer til at danne et netværk af fibre, der danner en ramme for vækst af celler og blodkar. Da det er en vigtig bestanddel af dermis, fungerer kollagen også som en støttestruktur for huden.

Så er det næste lag hypodermis, som er et lag af fedt og bindevæv, der indeholder større blodkar og nerver. Hypodermis er ansvarlig for at beskytte kropsvarmen og beskytte vitale organer.

Hos ung hud er kollagenskelettet generelt intakt, og huden forbliver fugtet og elastisk. Denne hudtilstand er stadig i stand til at modstå mange ansigtsudtryk og virkningerne af hverdagsmiljøer, herunder soleksponering. Men over tid kan disse støttende strukturer svækkes, og huden mister sin elasticitet.

Huden begynder at miste sin friskhed, da kollagenstøtten aftager. Hver gang du smiler, rynker panden eller rynker panden, lægger du pres på kollagenet i din hud. Effekten af ​​dette ansigtsudtryk er forekomsten af ​​rynker i ansigtet.

Læs også: Vil du prøve Fillers? Kend først bivirkningerne

Hvor mange kollageninjektioner er nødvendige?

Hvor mange kollageninjektioner, der er nødvendige, afhænger af, hvilket produkt der anvendes. Ligesom naturligt kollagen, vil injicerbart kollagen miste sin form over tid og vil til sidst nedbrydes. Til rutinemæssig vedligeholdelse kan det være nødvendigt med kollageninjektioner to til fire gange om året for at opretholde den ønskede effekt.

Så hvordan finder man ud af den rigtige type kollageninjektion? Selvfølgelig skal du diskutere det med din læge. Normalt vil lægen bestemme, hvilken type kollagen eller fyldstof, der skal bruges til injektionen, baseret på din sygehistorie og det område, du ønsker at give injektionen.

For at bestemme den rigtige type injektion vil lægen også udføre en undersøgelse eller allergitest i underarmens hudområde. Dette har til formål at finde ud af, om du er følsom eller allergisk over for de ingredienser, der skal bruges til injektioner eller ej. Normalt tager det 4 uger at se, om der er en allergisk reaktion i det hudområde, der testes.

Reference:
WebMD. Tilgået 2020. Kollageninjektioner.
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Facial Fillers.