4 hudbehandlinger for at slippe af med acne-ar

, Jakarta – Tilstanden af ​​ansigtshud med acne kan få selvtilliden til at falde. Acne er et almindeligt hudproblem og kan være et ganske alvorligt problem. Ud over at forårsage smerte, kan nogle gange stædig acne forårsage ar, der efterlader ar, selvom acne er forsvundet.

Læs også: Nemme måder at slippe af med acnear

Der er flere måder, man kan gøre for at forhindre, at acne-ar opstår, hvoraf den ene er ved at behandle acne og forhindre, at acne bliver betændt. Ikke nok med det, undgå at klemme bumser, fordi denne vane forårsager endnu mere alvorlig betændelse i huden, så der er risiko for at forårsage acne ar.

Genkend typerne af acnear

Før du kender den rigtige hudpleje til at fjerne acne ar, skal du kende typen af ​​acne ar oplevet. Selvfølgelig, forskellige typer af acne, forskellige behandlinger du skal gøre. Nå, citeret fra Medicinske nyheder i dag Her er nogle typer af acne ar:

1. Atrofiske ar

Disse acne ar vises på huden som små fordybninger eller små fordybninger i området med acne ar. Det skyldes, at huden ikke producerer nok fibroblast . Fibroblast er et af cellevævet, der har en vigtig rolle i sårheling og produktionen af ​​kollagen i huden.

2. Hypertrofiske ar

Denne tilstand er forårsaget, fordi acne ar området producerer fibroblast for meget, hvilket får arret til at blive hævet eller hævet.

3. Keloid ar

Disse acne-ar føles tykkere end resten af ​​huden. Derudover bliver farven mørk eller brun. Nogle gange forårsager denne type acne-ar kløe på huden.

Læs også: Acne ar? Slip af med det med disse naturlige ingredienser

Hudpleje for at slippe af med acnear

Hvad så hvis acne-ar allerede vises i ansigtet? Her er hudbehandlinger, du kan gøre for at slippe af med acne ar, nemlig:

  • Lav en ansigtsmaske med naturlige ingredienser

Rapporteret fra Medicinske nyheder i dag Du kan bruge masker med naturlige ingredienser til at skjule eller falme acne ar, der vises i ansigtet. Der er flere naturlige ingredienser, som du kan bruge som maske, såsom aloe vera, sheasmør , ægte honning og kokosolie.

Du bør spørge en hudlæge om de naturlige ingredienser du bruger til ansigtsmasker for at få optimale resultater. Du kan spørge lægen gennem ansøgningen , når som helst og hvor som helst. Glem ikke at skylle dit ansigt med varmt vand efter brug af masken og gør det regelmæssigt.

  • Lav en kemisk peeling

Udover at bruge naturlige behandlinger, kan du også tage dig af en skønhedshudlæge. du kan gøre kemisk peeling ifølge lægens råd. Dette er relateret til typen af ​​hudagar kemisk peeling det du laver kan køre godt og du får optimale resultater.

  • Glem ikke solcreme

Det er bedst ikke at glemme altid at bruge solcreme før du laver nogen aktivitet, enten indendørs eller udendørs. Rapporteret fra Healthline , brug solcreme hjælper med at skjule genstridige acne ar. Spring brug over solcreme Det kan gøre dine acne-ar mørkere og sværere at fjerne. Så fra nu af skal du ikke være doven til at bruge solcreme , Ja!

  • Microneedling

Denne ene behandling skal udføres af en kosmetolog. Denne behandling vil blive udført med en lille rulle, der har en meget lille og "fin" nål. Nålen gennemborer overfladen af ​​ansigtshuden, der har genstridige acne-ar og stimulerer væksten af ​​kollagen i acne-arområdet, så denne tilstand kan gøre ansigtshuden bedre.

Rapporteret fra American Academy of Dermatology , vedligeholdelse microneedling anses for at være ret effektiv til at fjerne acne ar, der er dybe nok. Dog pleje microneedling bør gøres i mindst 9 måneder for optimale resultater.

Læs også: Ansigtsbehandlingsserie for at slippe af med acnear

Det er den behandling, du kan gøre for at slippe af med acne-ar. Ud over eksterne behandlinger, glem ikke at opfylde dine ernæringsmæssige og ernæringsmæssige behov for sund hud. Ikke mindre vigtigt er det at møde væsken, så huden altid er hydreret.

Reference:
American Academy of Dermatology. Tilgået i 2020. Acne ar
Healthline. Tilgået 2020. Sådan behandler du bedst acne-ar
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. De bedste måder at slippe af med acnear