Ikke bare kærlighed, her er 5 kærlighedssprog til at udtrykke din kærlighed

, Jakarta - Søde sætninger som "jeg elsker dig" bruges ofte som udtryk for at formidle hengivenhed til kære. Men du ved, det viser sig, at der er andre måder, man kan gøre på andet end med ord. Så hvad er de kærlighedssprog, der kan bruges til at vise hengivenhed under Valentins-fester senere?

Læs også: 5 måder at udtrykke kærlighed på, hvilket er dit valg?

Valentinsdagsfejringer bruges ofte af par til at tilbringe tid sammen. Enten at lave nye ting eller endda gentage søde minder, der er blevet gjort tidligere. Udover at formidle kærlighedsord, kan du fylde Valentinsdag-fejringerne med 5 andre kærlighedssprog.

1. Kvalitetstid

At vise hengivenhed kan også gøres ved at bruge tid med aliaser kvalitetstid med sine kære. Hvis du og Han sjældent ser hinanden på normale dage, så drag fordel af Valentinsdag til at lave nyttige og enkle aktiviteter med din partner. Kvalitetsaktiviteter, der kan udføres med en partner, herunder at læse bøger, lave sund mad, havearbejde og motion sammen.

2. Ros

Hengivenhed kan også vises gennem ros ( bekræftende ord ) til partneren. Hvis du bemærker noget nyt, som Si He lige er blevet klippet, så tøv ikke med at komplimentere hans nye look. Faktisk kan en lille kompliment leveret, tolkes som en form for opmærksomhed og hengivenhed til en partner. Men husk, selvom det er tilrådeligt at rose, bør du ikke overdrive det. I stedet for at gøre din partner glad, kan overdreven ros faktisk få ham til at føle, at du ikke er oprigtig, når du roser.

Læs også: Ingen grund til at være jaloux, singler kan også være glade

3. Service

Hengivenhed kan også vises af holdningsaliastjenesten ( tjenestehandlinger ). En gang imellem skader det aldrig at "tjene" din partner. Forkæl ham ved at lave aftensmad eller massere dele af kroppen, mens du slapper af sammen. Faktisk kan det give lidt trøst og være et tegn på kærlighed efter en dag med trætte aktiviteter.

4. Lille gave

Du kan bruge Valentins øjeblik til at give en lille gave til din partner. Find ud af, hvad han ønsker sig, og du kan gøre det til en gave. Udover et tegn på hengivenhed og opmærksomhed, kan det at give en overraskelse i form af en gave også få dig og Han til at sætte større pris på samværet og skabe et tilhørsforhold.

At udveksle gaver med en partner kan også give en fornemmelse af sig selv, der stimulerer følelsen af ​​lykke. For at være mere brugbar, vælg gaver, der virkelig er nødvendige og kan bruges af He, for eksempel nyt tøj, sko eller tasker.

5. Tryk på

Hengivenhed kan også vises gennem et berøringsalias fysisk berøring . Faktisk kan fysisk berøring få dig og din partner til at føle dig tættere og øge din følelse af at høre til. Ingen grund til at overdrive det, du kan prøve at gøre et par enkle berøringer for at lade ham vide, at du elsker ham.

Læs også: Travl mand og kone? Dette er 5 hemmeligheder til at holde sexydeevnen langvarig

Når du fejrer Valentinsdag sammen, så prøv at læne dit hoved på hans skulder, kramme eller bare røre ved din partners hår. Sådanne små ting kan faktisk give positive fordele og få nogen til at føle sig elsket.

For at Valentins fejringen ikke bliver forstyrret af sygdom, så glem ikke altid at tage kosttilskud og vitaminer, OK. For at gøre det nemmere, køb vitaminer eller andre sundhedsprodukter i appen lige. Med leveringsservice vil ordren blive leveret til dit hjem inden for en time. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!