Myte eller fakta, gravide kvinder spiser ofte krydret trigger skaldede babyer

, Jakarta - Under graviditeten ønsker enhver mor, at hendes barn skal fødes sundt. For at opnå dette skal mødre virkelig yde deres bedste og forhindre alt andet, der kan forårsage forstyrrelser for barnet. På den måde sker væksten og udviklingen af ​​barnet, mens det er i livmoderen, maksimalt.

Alligevel kan nogle vaner, som mødre gør under graviditeten, også påvirke barnet i fosteret. En af de vaner, der ofte gøres af gravide kvinder, er at spise krydret mad. Der cirkulerer mange nyheder om, at at spise for meget krydret mad kan få en baby til at blive født skaldet. Men er det sandt? Her er anmeldelsen!

Læs også: 8 graviditetsmyter du skal kende

Fakta om at spise krydret mad kan udløse skaldede babyer

Der cirkulerer en masse nyheder, hvis gravide virkelig er nødt til at begrænse forbruget af krydret mad på grund af nogle af de effekter, der kan opstå på fosteret. En af de ting, der kan ske, er forekomsten af ​​skaldethed hos babyer. Dette kan ske, fordi der er en antagelse om, at babyen i maven også er varm på grund af den krydrede smag, som chilien producerer.

Men er dette en myte eller et faktum? Tilsyneladende er overdreven indtagelse af krydret mad, der kan få en baby til at blive født skaldet, en myte. Der er ingen undersøgelser, der afslører en sammenhæng mellem de to. Alligevel er det godt at indtage det i tilstrækkelige portioner og ikke at overdrive det. Årsagen er, at gravide kvinder kan opleve fordøjelsesproblemer til halsbrand, hvis de indtager for meget.

Alligevel er der nogle risici, der kan opstå i hvert trimester, hvis moderen indtager krydret mad i overskud. I første trimester var der ingen effekt af barnets udvikling på forbruget af krydret mad. Faktisk er mange mødre bekymrede for, at der vil opstå et abort tidligt i graviditeten, men dette kan ikke skyldes mad lavet med chilipeber.

Derefter, når det indtages i andet trimester, kan en stigning i lidelser såsom halsbrand og sure opstød forekomme, når gravide kvinder indtager for meget krydret mad. Når man går ind i tredje trimester, kan det voksende foster få mavesyre til at stige op i spiserøret. Mødre, der har en hobby med at spise krydret, kan opleve en værre tilstand.

Hvis forklaringen om virkningen af ​​at spise krydret mad på gravide kvinder stadig er uklar, kan moderen spørge lægen direkte fra lægen . Det er meget nemt, du behøver bare Hent Ansøgning i smartphone daglig brug!

Læs også: Gravide mødre, vær opmærksom på disse 6 graviditetsmyter og -fakta

Gravide kvinder, der spiser krydret mad, er der nogen fordele?

Efter at have diskuteret de dårlige virkninger, bør du på en afbalanceret måde også diskutere, hvad fordelene er, når gravide spiser krydret mad. Ved at vide dette kan mødre overveje alle fordelene og de dårlige virkninger ved at spise krydret mad. Her er nogle af de fordele, der opnås, når gravide kvinder er vant til at spise krydret mad:

  1. Bekæmpelse af kræftceller

Når en person er gravid, er oxidative skader mulige, så risikoen for kræft i fremtiden kan være svær at undgå. Ved at spise krydret mad siges carotenoidindholdet i peber, som er en antioxidant, og capsaicinindholdet i chili at bremse spredningen af ​​lungekræft. Der er dog behov for yderligere forskning vedrørende chiliens rolle i kampen mod kræftceller.

  1. Bekæmpelse af influenza og hoste

En af de lidelser, der ofte opstår hos gravide, er influenza og hoste. Ved at spise krydret mad kan disse lidelser overvindes ordentligt. Det er en almindelig ting, at mange mennesker bruger fødevareingredienser, der giver en krydret smag, såsom peber, til at håndtere forkølelse og hoste, der angriber.

Læs også: 5 fødevarer, gravide kvinder bør undgå

Det er en diskussion om virkningen af ​​gravide kvinder, der spiser krydret mad relateret til skaldethed hos babyer. Selvom det bare er en myte, er det godt at spise krydret mad med måde. På den måde kan andre risici, der kan opstå på grund af disse fødevarer, undgås ordentligt.

Reference:
Mor. Tilgået 2020. Kan jeg spise krydret mad, mens jeg er gravid?
Første græd. Tilgået 2020. Indtagelse af krydret mad under graviditet.