Er der motion til at helbrede Varicocele?

Jakarta – Både kvinder og mænd kan opleve helbredsproblemer i de reproduktive organer. Mænd kan opleve lidelser i pungen. Pungen er en hudpose, der hænger fra bunden af ​​penis og tjener som et dække for testiklerne. Pungen kan opleve helbredsproblemer, såsom varicocele.

En varicocele er en hævelse, der opstår i venerne i pungen eller pungen. Generelt mærkes venerne i pungen ikke og kan ikke palperes, men når en person har en varicocele, er venerne i pungen forstørrede og synlige.

Læs også: Vær opmærksom, dette får mænd til at få varicocele

Undervurder ikke hævelsen af ​​pungen

Generelt er tilstanden af ​​en varicocele forårsaget af, at veneventilerne ikke fungerer korrekt. Rapportering fra Cleveland Clinic forårsager varicoceles nogle gange ikke symptomer hos patienter. Generelt føler de syge en ubehagelig tilstand i pungen. De fleste tilfælde af varicocele findes i venstre pung og udelukker ikke begge pung.

Mennesker med varicocele kan opleve hævelse i pungen ledsaget af smerter, når de står eller laver anstrengende aktiviteter. Undervurder ikke denne tilstand. Du bør straks tage til det nærmeste hospital, når du oplever ændringer i pungen eller andre kønsorganer. Nu kan du bestille tid hos en læge på det sygehus, du har valgt, via ansøgningen . Mere praktisk, ikke?

Klumper, der opstår på grund af varicoceles, har også forskellige former. Nogle kan ses direkte, nogle kræver yderligere undersøgelse. Nogle undersøgelser siger, at varicocele er forårsaget af højde- og vægtfaktorer. Jo højere en person er, jo højere er risikoen for varicocele-sygdom.

Læs også: Anerkendelse af Varicocele-sygdom, kan forårsage infertilitet for mænd

Åreknuder i pungen forårsager hævelse af venerne, så venerne ikke kan fungere normalt. Ophobning af blod i det intime område forårsager en stigning i temperaturen omkring testiklerne. Faktisk bør temperaturen omkring testiklerne ikke være mere end 4 grader Celsius for at få sunde sædceller. Dette påvirker fertiliteten hos mænd.

Svømning, motion for at overvinde Varicocele

Smerten, som personer med varicocele oplever, kan overvindes ved at bruge smertestillende medicin. Desuden kan varicoceles behandles ved svømning. Hvorfor det? Tilsyneladende hjælper vandet i swimmingpoolen med at afkøle temperaturen i testiklerne for at forbedre sædkvaliteten.

For personer med varicocele, skader det ikke at regelmæssigt træne svømning for at reducere ubehag og undgå komplikationer, der kan være forårsaget af varicocele. Varicocele sygdom, der ikke behandles med det samme, kan få testiklerne til at skrumpe hos mænd, hvilket resulterer i skader på testiklerne.

Testikelskader, der opstår, kan være en af ​​de udløsende faktorer for infertilitet eller infertilitet hos mænd. Temperaturen omkring de varme testikler kan forstyrre dannelsen, funktionen, kvaliteten og bevægelsen af ​​sædceller. Der er flere handlinger, der skal tages for at overvinde dette, såsom embolisering til operation. Generelt anbefales det, at personer med varicocele efter behandlingen fortsætter med at få en undersøgelse, indtil tilstanden er helt genoprettet.

Læs også: Stor testikel på den anden side, et tegn på varicocele?

Så det skader aldrig at prøve svømning som en bedring fra varicocele og forhindre symptomerne i at blive værre. Hvis dette ikke hjælper, skal du straks kontakte din læge for korrekt behandling.

Reference:
Varicocele Healing. Tilgået 2020. Den mest undervurderede øvelse til behandling af Varicocele er
Cleveland Clinic. Tilgået 2020. Varicocele
WebMD. Tilgået 2020. Hvad er Varicocele?
Urologisk plejefond. Tilgået 2020. Hvad er Varicoceles?
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Varicocele
UCLA sundhed. Tilgået 2020. Hvad er Varicocele?