Dette er årsagen til klare drømme, tjek anmeldelserne!

"Klare drømme kan opleves af enhver. Selvom det ses som mærkeligt og ofte forbundet med mystiske ting, kan denne type drømme faktisk forklares videnskabeligt. Tilstanden, hvor en person oplever klare drømme eller endda kan kontrollere drømme, opstår, fordi hjernebølgerne er meget aktive, selvom de sover.

, Jakarta - Klare drømme er et drømmefænomen. Denne tilstand opstår, når en person drømmer midt i søvnen og er klar over, at han drømmer. Derfor omtales denne tilstand ofte som en klar drøm. Tilsyneladende er der en videnskabelig forklaring bag lsure drømme og hvorfor dette kan ske. Nysgerrig? Find svaret i denne artikel!

Når man oplever klare drømme, vil en person føle sig, som om han så visse begivenheder, der involverer ham selv. Disse begivenheder kan være tidligere oplevelser eller ting, som aldrig er blevet oplevet før. Dette fænomen er faktisk ret almindeligt og kan opleves af alle. Bevidste drømme opstår normalt på søvnstadiet Hurtig øjenbevægelse eller REM (hurtige øjenbevægelser).

Læs også: Faktatjek: Erotiske drømme forårsager våde drømme?

Fakta om klare drømme, du behøver at vide

Fasen af ​​menneskelig søvn er opdelt i 2 stadier, nemlig: Hurtig øjenbevægelse (REM) og ikke-hurtige øjenbevægelser (NREM). Ligesom andre typer drømme, klare drømme forekommer normalt ved Hurtig øjenbevægelse (BREMSE). Denne fase er den fase, hvor hjernen er meget aktiv under søvn. Disse aktive hjernebølger får en person til at føle, at de er i mellem faserne af at falde i søvn og være vågen.

Nå, denne tilstand er, hvad der gør fænomenet drømme, herunder klare drømme forekomme. Mennesker, der oplever klare drømme, vil normalt stadig huske den drøm, de oplevede, selvom de er vågnet op fra søvnen. Dette er forskelligt fra almindelige drømme, som normalt vil blive glemt, efter at søvnen er forbi.

Men klar drøm er ikke rigtig en farlig ting eller at være på vagt over for. Denne type drømme er faktisk almindelig hos voksne. Desuden er lsure drømme har også sjældent en negativ effekt på kroppens sundhed. Ligesom andre søvndrømme vil mennesker, der oplever denne tilstand, normalt vågne op om morgenen uden at vise visse symptomer.

Ud over den naturlige fase, klare drømme Det siges også at være relateret til ens meditationsvaner. Han sagde, at folk, der ofte laver meditation, har en tendens til lettere at opleve fænomenet klar drøm. Dette skyldes, at meditation siges at hjælpe en person til at slappe af og berolige, så det kan forbedre søvnkvaliteten og få de oplevede drømme til at føles mere virkelige.

Læs også: Et komfortabelt soveværelse kan forhindre mareridt

Kan bruges til terapi

Klare drømme menes at have fordele, hvoraf den ene er til terapi. I dette tilfælde siges klar drøm eller evnen til at kontrollere drømme at hjælpe med at overvinde mareridt. Faktisk siges den rigtige terapi at kunne overvinde tilbagevendende mareridt, der påvirker en persons kropstilstand og livskvalitet.

Assistance af terapeuter med at anvende terapi klare drømme vil give en person evnen til at kontrollere sig selv, også når man drømmer eller har mareridt. Ud over at overvinde mareridt, siges terapi med klar drøm også at have potentialet til at hjælpe med at overvinde angstlidelser eller fobier for visse ting.

Når man oplever en klar drøm, vil en person indse, at det ikke er den virkelige verden, så han vil være mere fri og have modet til at udforske den. Med tiden kan den følelse af mod, der er fostret i drømmeterapi, bringes ind i den virkelige verden. Men denne form for terapi er måske ikke egnet for alle, fordi det under visse forhold faktisk kan gøre det svært for en person at skelne mellem drømme og virkelighed.

Læs også: Børn har mareridt, når de har feber, det er årsagen

Før du beslutter dig for at gennemgå terapi klare drømmePrøv først at diskutere det med eksperterne i ansøgningen. Det er nemmere at kontakte en ekspert via Video/taleopkald eller Snak. Stil spørgsmål om sundhed og få anbefalinger fra eksperter. Kom nu, Hentnu i App Store eller Google Play!

Reference:
Healthline. Hentet 2021. Lucid Dreaming: Controlling the Storyline of Your Dreams.
MedicinNet. Fået adgang i 2021. Hvordan har du en klar drøm?
Sleep Foundation. Hentet 2021. Lucid Dreams.
Medicinske nyheder i dag. Hentet 2021. Lucid dreaming: Controlling the storys of sleep.