Nældefeber på grund af varme temperaturer, kan de helbredes?

, Jakarta - Allergier er et almindeligt problem for de fleste mennesker. Denne lidelse kan være forårsaget af skæl fra dyr, mad, pollen, støv og andre. En person kan også opleve allergi på grund af varme eller kolde lufttemperaturer. Imidlertid er den type forstyrrelse, der er almindelig i Indonesien, forårsaget af varm luft.

En person, der har en allergi, kan opleve røde knopper på huden, som også er kendt som nældefeber. Disse røde knopper kan spredes, når luften føles meget varm. Men kan lidelsen helbredes, og hvad er en effektiv måde at gøre det på? Her er den fulde anmeldelse nedenfor!

Læs også: Her er nældefeberbehandlingen, som du kan prøve derhjemme

Effektive måder at behandle nældefeber på grund af varm luft

Kolinerg nældefeber er en type nældefeber, der opstår på grund af en allergisk reaktion, der får den syge til at opleve kløe ledsaget af røde hudpletter. Dette sker på grund af en stigning i kropstemperaturen, som er påvirket af den omgivende luft. Derudover kan denne lidelse også opstå på grund af overdreven svedtendens på grund af aktivitet eller nervøsitet for noget.

Det er ikke klart, hvad der kan forårsage denne tilstand. Nogle undersøgelser tyder dog på, at denne lidelse kan være forårsaget af nervesystemet eller en allergisk reaktion på sved. Du er også mere udsat for at udvikle denne lidelse, hvis du har eksem, astma eller andre allergier, såsom mad, medicin og varmt vejr. Spørgsmålet er, om denne type nældefeber kan helbredes?

Faktisk kan nældefeber forårsaget af varm luft behandles på forskellige måder for hver person, fra at tage stoffer til livsstilsændringer, såsom at undgå alt, der kan udløse det. Nogle mennesker, der er svære at undgå, kan lide atleter, mest sandsynligt vil lægen anbefale medicinsk behandling, så problemet ikke opstår igen.

Læs også: Nældefeber trigger faktorer, du bør kende

Derudover forsvinder de fleste tilfælde af denne type nældefeber også af sig selv inden for 24 timer. Men hvis du ønsker en hurtigere effekt, så er du nødt til at få hjemmemedicin eller receptpligtig medicin. Lægemiddeladministration bestemmes af den specifikke årsag til problemet. Din læge kan anbefale flere typer antihistaminer, såsom:

  • Desloratadin ( Clarinex );
  • Fexofenadin ( Allegra );
  • Loratadin ( Claritin );

Hertil kommer hjemmemedicin, der kan gøres for at overvinde disse hudproblemer, nemlig at bruge aloe vera, calamin lotion, til at bade med havregryn . Alle disse midler kan berolige den betændte hud, reducere hævelse og reducere symptomerne forbundet med nældefeber.

Hvis du stadig har spørgsmål vedrørende nældefeber forårsaget af varm luft, lægen fra kan svare klart. Det er meget nemt, bare simpelthen Hent Ansøgning , kan du få bekvemmelighed relateret til ubegrænset sundhedsadgang blot ved at bruge smartphone !

Nå, efter at have kendskab til nogle effektive måder at håndtere nældefeber på grund af varm luft, skal du også vide, hvordan du forebygger dem. En af de mest effektive ting at gøre er at lave livsstilsændringer og undgå alt, der kan udløse disse hudlidelser. Følgende er nogle ting, der kan udløse kolinerg urticaria og bør undgås:

  • Træning;
  • Spis krydret mad;
  • Tag et varmt brusebad;
  • Udsættelse for varm luft i for lang tid.

Læs også: Nældefeber behandlinger, der kan udføres derhjemme

Derudover bør alle, der lider af dette problem, også lede efter effektive måder at reducere og håndtere stress og vrede, såsom meditation. Denne metode menes at være effektiv til at undertrykke kroppens overdrevne reaktion på allergitriggere.

Reference:
WebMD. Tilgået 2020. Kolinerg nældefeber.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2020. Hvad er kolinerg nældefeber, og hvordan behandles det?