Disse er de næringsstoffer, der er obligatoriske i tredje trimester

Jakarta – Inden for tredje trimester er moderen normalt begyndt at forberede forskellige behov hos den lille. Starter fra tøjet, værelset og forbereder også hvilken slags levering der passer til den lille i fremtiden.

Tredje trimester begynder, når svangerskabsalderen er 28 uger. På dette tidspunkt er din lille begyndt at se perfekt ud i formen. Organerne i hendes lille krop er begyndt at dannes og fungere. Så når man går ind i en alder af 32 uger af graviditeten, er knoglerne i kroppen af ​​den lille i livmoderen allerede fuldt dannet. Så selvom du har travlt, skal du stadig opfylde din lilles ernæringsbehov i tredje trimester, ikke?

Hvad er de næringsstoffer, der skal opfyldes?

1. Omega 3 og cholin

Selvom hans kropsform bliver mere perfekt, har din lille stadig brug for mad til udviklingen af ​​sin hjerne og nervesystem. Så mødre har stadig brug for indtag af omega-3 fedtsyrer og cholin for at understøtte væksten og udviklingen af ​​den lille. Som en naturlig kilde til omega 3 kan mødre regelmæssigt spise fødevarer som laks, tun og sardiner samt æg beriget med omega 3.

2. Calcium

Gravide kvinder i tredje trimester har brug for 1200 mg calcium om dagen. Dette skyldes, at din baby stadig vokser i livmoderen, så han begynder at lagre calcium som en reserve i sin krop. For at få calciumindtag kan mødre få det fra mælk og dets forarbejdede produkter, grønne grøntsager, ansjoser, sardiner og sojabønner. For at bevare moderens vægt bør du vælge mælk og mejeriprodukter, der er fedtfattige.

3. Strygejern

Når tiden for fødslen nærmer sig, bliver behovet for jern, som moderen har brug for, højere. Dette skyldes, at jo mere blodvolumen gravide kvinder og fostre har brug for. Desuden kan jernmangel under graviditeten øge risikoen for, at barnet bliver født for tidligt. Derfor skal moderen dække jernbehovet i tredje trimester hele 39 mg.

4. Zink

Sammenlignet med første og andet trimester har gravide brug for 20 mg zink i andet trimester. Ved at opfylde behovet for zink kan det forhindre dit barn i at risikere for tidlig fødsel. For at få et tilstrækkeligt zinkindtag kan mødre opfylde behovene for zink fra rødt kød, fisk og skaldyr og grønne grøntsager såsom spinat, broccoli og bønner.

5. Vitamin A

Vitamin A, der er nødvendigt, når man går ind i tredje trimester, er så meget som 850 mg. Gravide kvinder kan få naturligt vitamin A-indtag fra frugt og grøntsager som gulerødder, tomater, søde kartofler, spinat samt mælk og æg. Fortrinsvis er forbruget af A-vitamin ikke for stort, før moderen tager kosttilskud. A-vitamin kan også forårsage en overdosis hos dit lille barn, hvis det indtages for meget. Så du bør tale med din læge først, hvis du har til hensigt at øge dit indtag af vitamin A fra yderligere kosttilskud.

Hvis moderen har brug for sundhedsråd fra lægen vedrørende helbredstilstanden for den lille i maven, kan moderen bruge applikationen . Mor kan tale med lægen, selvom hun ikke kommer direkte på hospitalet. Ved at kontakte en læge mødre kan få anbefalinger, inden de går på hospitalet. Læge kan kontaktes via Video/taleopkald og Snak. Derudover kan mødre også købe de sundhedsprodukter, de har brug for, såsom vitaminer og kosttilskud . Mors ordre vil være klar til at blive leveret til destinationen inden for en time. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play.