7 måneder baby har ikke prøvet at kravle, er det normalt?

, Jakarta - En baby vil lære nye ting hver dag, og dens vækst er meget synlig i løbet af få måneder. Først lærer babyer kun at tage fat, så lærer de at ligge på maven, at kravle. Dette er en af ​​de vigtigste faser i en babys udvikling.

Generelt kan babyer kravle, når de er 7 til 10 måneder gamle. Men hvad nu hvis den 7 måneder gamle baby ikke er begyndt at kravle endnu? Anses dette for normalt for barnets vækst? Her er en diskussion om dette, så mødre ikke bekymrer sig om babyens vækst!

Læs også: Bliv ikke undervurderet! Dette er vigtigheden af ​​kravlefasen hos babyer

7 måneders babyer, der ikke har lært at kravle

En baby, der begynder at kravle, er en indikator for dens vækst og udvikling. Dette ses generelt, når barnet kommer i en alder af 7 måneder. Efter at have gået ind i kravlefasen er babyens muskler og nerver klar til at gå ind i næste fase, nemlig gang.

Alligevel kan babyer kravle fra alderen 7 til 10 måneder. Så hvis din baby ikke viser nogen tegn på at lære at kravle, når han går ind i 7 måneder, skal du ikke bekymre dig for meget og forsøge altid at træne sine mave- og benmuskler. Jo stærkere musklerne er, jo hurtigere vil det udvikle sig til at kravle.

I de første seks måneder vil babyer stole på, at andre mennesker bevæger sig. Derefter vil han lære at bevæge sig på egen hånd uden hjælp fra andre. Kendetegnene for en baby, der er klar til at kravle, er, når han vender sin krop til en liggende stilling, hans hænder er stærke nok til at trække i kroppen.

For eksempel når et 7 måneder gammelt barn forsøger at nå et legetøj i nærheden i siddende stilling. Dette fik hans krop til at miste balancen. Til sidst lærer han at vende sin krop, derefter til en liggende stilling og forsøge at nå legetøjet med et skub med hænderne.

Derfor skal moderen fortsætte med at forsøge at lære hende at bevæge arme og ben, så hun er klar til at kravle. Det er denne vane, der gør ham klar til at kravle videre for at bevæge hele kroppens motor, så han kan bevæge sig fra sted til sted.

Faktisk kan væksten af ​​hver baby være forskellig, derfor kan moderen bekræfte det ved at spørge lægen fra . Den måde, mor kun har brug for Hent Ansøgning i smartphone som ejes! Derudover kan mødre også udføre fysiske undersøgelser for børn efter bestilling online gennem ansøgningen.

Læs også: Vigtige stadier af babyvækst i det første år

Tegn på en baby klar til at kravle

Når barnet er 7 til 10 måneder gammelt, begynder barnet at knæle og vugge sin krop. Dette kan være et tegn på, at han er klar til at kravle. Alligevel kommer nogle børn måske ikke ind i kravlefasen, så de lærer straks at stå og gå.

Men det, du skal bemærke, er, at hvis dit barn ikke kan bære sin vægt eller ikke har energi til at bevæge sig, så prøv at spørge lægen. Din baby kan have muskelproblemer, når hjernen ikke sender nerveimpulser eller oplever muskelsvaghed.

Læs også: Mødre skal vide, småbørns vækststadier fra siddende til gåture

Moderen bør også straks tage en snak med lægen, hvis barnet ikke vælter eller kravler i løbet af et år. Dette kan forårsage problemer eller indikere et neurologisk problem, såsom: cerebral parese som er en af ​​de almindelige lidelser hos spædbørn.

Reference:
forældre.com. Tilgået i 2019. Baby Fysisk Vækst: Forsinket Crawling
Baby Gaga. Hentet 2019. 10 normale grunde til, at baby måske ikke kravler (og 5 grunde til at bekymre sig)