8 fordele ved papaya for skønhed

, Jakarta - Papaya er en af ​​de frugter, der almindeligvis findes på markeder og supermarkeder. Generelt ved folk, at fordelene ved papaya frugt er at forbedre fordøjelsen. Tilsyneladende har denne frugt gode fordele for skønhed.

Papayafrugt indeholder næringsstoffer som C-vitamin, pantothensyre, folinsyre og lycopen, som er meget gode til at bevare hudens sundhed og skønhed. Det mest rigelige indhold i papayafrugt er C-vitamin. Mængden af ​​C-vitamin i 100 gram papayafrugt kan dække behovet for C-vitamin i kroppen i en dag.

Derudover er papaya frugt også rig på andre gavnlige næringsstoffer, såsom pro-vitamin A, beta-caroten, niacin, folat, vitamin B6, vitamin E, vitamin K, polyphenoler, danielone, kalium, magnesium, calcium, papain enzymer, og så på.

På grund af dette bruger mange skønhedsprodukter papayaekstrakt i deres ingredienser. Hvis du bruger skønhedsprodukter, der indeholder papayaekstrakt, så prøv det en gang imellem for at prøve de direkte fordele ved papaya for din skønhed. Fordelene ved papaya for skønhed omfatter:

  1. Forebyg akne

En af fordelene ved papaya er at forebygge acne. Acne kan opstå på grund af forskellige ting, såsom kollision af døde hudceller, overskydende olieniveauer i ansigtet, blokering af snavs i porerne i ansigtshuden og andre.

En af hovedfaktorerne for at undgå akne er regelmæssigt at rense ansigtshuden ved hjælp af ingredienser, der kan absorbere snavs og nære ansigtshuden. En måde at forhindre acne på er en blanding af papaya og grøn teopløsning.

  1. Lys huden

At lysne huden er en af ​​fordelene ved papaya. Vitaminer i papaya kan hjælpe med at reducere stress på huden og fjerne døde hudceller. Det kan give en afslappende, sund, lys og frisk effekt. Tricket er at bruge en papaya maske i 20 minutter og derefter skylle grundigt med koldt vand.

  1. Fremskynd aknehelingsprocessen

En anden fordel ved papaya er, at det kan fremskynde helingsprocessen af ​​acne. Hvis dit ansigt er fyldt med bumser, kan brugen af ​​papaya-masker hjælpe med at fremskynde helingsprocessen af ​​disse bumser. Vandindholdet i papaya kan hjælpe med at mindske acne.

Derudover har næringsindholdet i papaya også fordele, det kan nemlig hjælpe med at lindre betændelse, der opstår på grund af acne.

  1. Forebygger tegn på ældning

Forebyggelse af tegn på aldring er en anden papaya fordel. Indholdet af vitamin A i papaya kan fjerne døde hudceller og holde huden blød og smidig. Indholdet i papaya, nemlig AHA, kan hjælpe med at rense døde hudceller, samt fjerne rynker i ansigtet og fine linjer på huden. Vitamin C og E i papaya kan forynge huden og hjælpe dig med at få en yngre hud.

  1. Fugtgivende ansigtshud

Den femte fordel ved papaya er fugtgivende ansigtshud. Fugtig ansigtshud har en tendens til at se meget sundere og smukkere ud. Nogle kvinder er villige til at bruge penge på at købe fugtgivende produkter til huden, som faktisk kan fås ved at bruge en papaya maske.

Regelmæssig brug af en papayamaske får ansigtet til ikke at mangle næringsstoffer og væsker. Desuden bliver ansigtet også mindre tørt og ser fugtigt ud i længere tid.

  1. Fjerner pletter og mørke pletter i ansigtet

En anden fordel ved papaya er, at den kan hjælpe med at fjerne pletter og sorte pletter i ansigtet. Sorte pletter og pletter i ansigtet forårsager ofte selvtillid. For at slippe af med det, kan du bruge en ansigtsmaske regelmæssigt hver anden dag.

  1. Krymp ansigtets porer

Den syvende fordel ved papaya er, at den kan krympe porerne. Store ansigtsporer kan blive et sted for snavs, støv og forurening at samle sig, så det vil gøre huden tilbøjelig til udbrud og sløvhed. Tricket er at bruge en papaya maske.

  1. Oprethold hovedbundens sundhed

At opretholde en sund hovedbund er en af ​​fordelene ved papaya. Papaya har mange mineraler og vitaminer, der kan rense håret og hovedbunden for snavs, olie og kemikalier, der klæber. Derudover kan den også give næring til hovedbunden, så den ikke udtørrer og skæl.

Tricket er at påføre frugtkødet af papaya frugt, der er blevet moset og gnidet ind i hovedbunden. Vask dit hoved efter nogen tid, så der ikke er nogen papaya-rester på dit hoved.

Her er 8 fordele ved papaya for skønhed. For dem af jer, der ønsker at diskutere problemet med ansigtsskønhed, yde service Snak eller Stemme/videoopkald med betroede læger. Kom nu, Hent Ansøgning i App Store og Play Store!

Læs også:

  • Fuldstændig skrællet, fordelene ved vandmelon for kroppen
  • Pas på frugter kan også gøre dig fed
  • Hvornår er det bedste tidspunkt at spise frugt?