Er der effektive måder at behandle vandig sæd på?

, Jakarta - Sæd er en væske, der udstødes gennem det mandlige urinrør under ejakulation. Denne væske bærer sæd, ligesom væske fra prostatakirtlen og andre mandlige reproduktive organer.

Sæd er sædvanligvis en tyk, hvidlig væske. Nogle forhold kan dog ændre væskens farve og konsistens. Vandig sæd kan være et tegn på et lavt sædtal, hvilket kunne indikere et muligt fertilitetsproblem.

Alligevel kommer den ejakulation, der producerer sæden, ud som klart vand. Det kan også være en midlertidig tilstand uden at forårsage alvorlige helbredsproblemer.

Læs også: Karakteristika for sund sæd

Årsager til vandig sæd

Der er flere mulige ting, der kan være årsagen til vandig sæd. Her er nogle ting, der kan være årsagen til vandig sæd hos en person for at behandle og forhindre det:

  1. Lavt sædtal

En af de mest almindelige årsager til vandig sæd er lavt sædtal, også kendt som oligospermi. Hvis en persons sædtal er lavt, betyder det, at sæden indeholder mindre sæd end normalt. Et sædtal på mindre end 15 millioner sæd pr. milliliter sæd anses for at være under det normale.

  1. For hyppig ejakulation

Hyppig ejakulation kan også føre til produktion af vandig sæd. Hvis du onanerer flere gange om dagen, har sædens kvalitet efter den første ejakulation en tendens til at være vandig og vandig. Din krop kan have brug for mindst et par timer til at producere normal og sund sæd.

  1. Mangel på zinkniveauer i kroppen

En anden mulig årsag til vandig sæd er zinkmangel. Nævnt, at mænd, der har tilstrækkelige niveauer af zink eller mænd, der mangler disse niveauer og tager zinksulfattilskud, kan modvirke virkningerne af anti-sperm-antistoffer bedre. Disse antistoffer produceres af immunsystemet, som fejlagtigt reagerer på sædceller som fremmede.

  1. Præ-ejakulation

Hvis du har sæd, der ser flydende ud, er det vigtigt at bemærke, om det er farvet eller klart. Meget klar sæd er faktisk den præ-ejakulatoriske væske, der frigives under forspil. Det indeholder normalt nogle sædceller.

Læs også: Er det rigtigt, at fortyndet sæd er svært at befrugte en partner?

Sådan overvindes vandig sæd

Vandig sæd forårsaget af et lavt sædtal behøver ikke at kræve behandling. At have et lavt sædtal betyder ikke automatisk, at du er infertil. Det kan kræve yderligere indsats, eller du kan have en infektion, der forårsager et lavt sædtal.

Behandling for infektion kan omfatte antibiotikabehandling. Hormonbehandling kan anbefales, hvis en hormonel ubalance er bestemt til at være årsagen til dit lave sædtal. Hvis en varicocele er fundet, kan kirurgi normalt behandle den sikkert. Her er nogle måder at håndtere vandig sæd på:

  1. Motion og nok hvile

Nævnt, at vægttab og motion hos mennesker, der er overvægtige og fede kan forårsage en stigning i sædceller. Træning kan øge testosteronniveauet i din krop.

Folk, der træner regelmæssigt, har højere testosteronniveauer og bedre sædkvalitet end dem, der ikke gør. Alligevel skal du ikke træne overdrevent, fordi det kan reducere testosteronniveauet.

  1. Håndter stress

Enhver form for stress kan få kroppen til at tage defensive handlinger og spare energi. I tider med stress bliver kroppen mindre optaget af reproduktion og mere fokuseret på overlevelse.

Det er nødvendigt at reducere stress for at løse årsagen, selvom faktorer som motion og sund kost menes at reducere virkningerne af stress. For mænd, der oplever alvorlig stress, kan lægen ordinere anti-angst eller anti-depressiva.

  1. Stop med at ryge, drikke alkohol og bruge stoffer

Nævnt, at rygning, drikke alkohol og brug af ulovlige stoffer kan forårsage vandig sæd. Disse ting kan konsekvent reducere antallet af producerede sædceller.

Læs også: Vil du tjekke sædceller? Dette er den procedure, der skal udføres

Det er nogle måder at håndtere vandig sæd på. Ring straks til din læge, hvis du føler ovenstående symptomer. Korrekt håndtering kan minimere konsekvenserne, så behandlingen kan gennemføres hurtigere. For at lave en undersøgelse kan du med det samme bestille tid hos en læge på det sygehus du vælger her. kom nu Hent lige nu!