Nældefeber kommer ofte igen, hvordan skal man håndtere det?

, Jakarta – Har du nogensinde oplevet en pludselig rød bule? Nå, du kan opleve nældefeber eller også kendt som nældefeber. Nældefeber er et rødt udslæt, der opstår på huden på grund af udsættelse for triggere. Det er dog ikke kun en allergisk reaktion, der udløser nældefeber. Startende fra stresstilstande, bivirkninger af lægemidler, insektbid, til infektion med risiko for at forårsage nældefeber på huden.

Læs også: Er det rigtigt, at nældefeber kan være smitsom? Dette er Faktum

Ud over knopper er kløende hud også et andet tegn på nældefeber. Men er det rigtigt, at nældefeber bliver en tilbagevendende sygdom? Så kan denne tilstand overvindes? Faktisk er der mange naturlige måder, du kan gøre for at behandle nældefeber, der ofte gentager sig. For det skader det aldrig at lytte til nogle af anmeldelserne nedenfor!

Genkend årsagerne til nældefeber

Nældefeber er også kendt som nældefeber eller nældefeber . Det vigtigste symptom på denne tilstand er udseendet af røde knopper på huden. Ud over forskellige størrelser ledsages nogle gange de knopper, der opstår, af kløe. Denne tilstand vil vises på dele af kroppen, der er tilbøjelige til at blive udsat for triggere, såsom hænder og fødder.

Lancering Medicinske nyheder i dag Nældefeber opstår på grund af kroppens reaktion på allergiudløsende faktorer. Denne tilstand får kroppen til at frigive histamin på overfladen af ​​huden, hvilket forårsager betændelse og væskeophobning.

Nældefeber har to forskellige typer, nemlig akutte og kroniske nældefeber. Akutte nældefeber er den type, der kan opstå pludseligt. Almindeligvis kan akut nældefeber gå over af sig selv. I modsætning til akut nældefeber kræver kronisk nældefeber medicinsk behandling for at behandle symptomer.

Læs også: Hævet ansigt på grund af nældefeber, dette er behandlingen

Så hvad forårsager det? Nældefeber i sig selv er forårsaget af stofbrug, fødevareallergi, eksponering for plantepollen, udsættelse for parasitter, vejrændringer, insektbid, eksponering for kemikalier. Ved akut nældefeber er de symptomer, der opstår, generelt i form af knopper ledsaget af kløe. Generelt vil symptomerne forsvinde af sig selv, når personer med akut nældefeber undgår de udløsende faktorer for nældefeber.

Mens kronisk nældefeber, vil opleve symptomer, der ligner akut nældefeber, men ledsaget af flere andre tilstande, såsom hævelse af læber, øjenlåg, hals og åndenød. Besøg straks det nærmeste hospital, når du oplever disse symptomer!

Behandling af nældefeber, der ofte kommer igen

For at forhindre, at denne tilstand opstår igen, skal du selvfølgelig undgå forskellige triggere, der kan øge risikoen for nældefeber. Hvad så hvis nældefeber opstår gentagne gange eller ofte gentager sig? Ved akut nældefeber kan du lave nogle simple behandlinger derhjemme, såsom at bade med varmt vand og kolde kompresser på det hævede område.

Lancering American College of Allergy, Asthma, and Immunology , ved hjælp af løst tøj kan gøres, så den kløe, der mærkes, vil aftage. Glem desuden ikke at holde stuetemperaturen behagelig, så de nældefeber, du føler, kommer sig. Ud over disse behandlinger skal kronisk nældefeber behandles med flere typer stofbrug. Mennesker med kronisk nældefeber skal have antibiotika.

Læs også: Gurkemeje er effektiv til at slippe af med nældefeber, hvad siger lægerne?

Det er nogle behandlinger, der skal udføres for at håndtere nældefeber, der ofte gentager sig. Kroniske nældefeber forårsager nogle gange ubehagelige tilstande, hvilket stresser de syge. Til det, brug og spørg lægen direkte, så denne tilstand kan håndteres ordentligt. Kom nu, Hent nu gennem App Store eller Google Play!

Reference:
American College of Allergy, Asthma, and Immunology. Hentet 2020. Nældefeber (urticaria).
Mayo Clinic. Hentet 2020. Kronisk nældefeber.
Medicinske nyheder i dag. Hentet 2020. Hvad er nældefeber (urticaria).
WebMD. Tilgået 2020. Hives and Your Skin.