Ind i en alder af 40, oplever mænd anden pubertet?

, Jakarta - Puberteten er en fase af forandring i livet, der sker drastisk og betydeligt. Generelt involverer puberteten hormonelle symptomer, fysiske og følelsesmæssige ændringer.

I en alder af 40 er normalt forbundet med den anden pubertet hos mænd. Denne anden pubertet er også kendt som midtvejskrise . Selvom anden pubertet er identisk med mænd, kan kvinder også opleve anden pubertet. Faktisk er det mere almindeligt hos mænd, fordi mænd har brug for mere opmærksomhed og anerkendelse uden for hjemmet.

Når alle aspekter af livet har stabiliseret sig, er det, når mætning opstår. Når kedsomhed mærkes, begynder mange mænd at gøre usædvanlige ting. Mænd vil gerne bevise, at de er lige så gode som en teenager. De fleste mænd i 40'erne forsøger at benægte, at de er ved at blive gamle. Denne fase omtales normalt som karakteristikaene for den anden pubertet hos drenge eller mænd.

Derudover er mænd også synonyme med kedsomhed og kedsomhed. En af de faktorer, der påvirker kedsomhed for mænd, er eksistensen af ​​strenge regler fra konen. Mange mænd er kede af deres partners adfærd, ikke på grund af deres fysik.

Dette kan helt sikkert give ubehag i husstanden. Hvis du har mistanke om en partner, der gennemgår sin anden pubertet, her er karakteristikaene for en anden pubertet hos mænd:

  1. Siger ofte, at hans liv er kedeligt

Et af kendetegnene for mænd under deres anden pubertet er, at de ofte siger, at deres liv er kedeligt. Manden, der tidligere virkede altid spændt og munter, ændrede sig pludselig drastisk. Derudover dagdrømmer manden også ofte.

Når dette sker, så prøv at tale og lytte til alle klagerne. Lad hende sige, hvordan hun har det, og byd hende en ny bryllupsrejse, måske vil det bringe hendes liv tilbage.

  1. har en affære

Mænd vil altid have mere opmærksomhed. Det andet tidspunkt i puberteten hos en mand som denne er tilbøjelig til utroskab. Måden at forhindre det på er at behandle det specielt og give det mere opmærksomhed. Mænd snyder måske ikke fordi kvinden er smukkere, men fordi behandlingen af ​​denne nye kvinde er mere speciel.

  1. Bliv mere flirtende

I den anden pubertet bliver mænd mere flirtende. Det kan ses, når han bruger parfume overdrevent meget, ofte køber nyt tøj og altid ser pæn ud. Mænd vil altid se unge ud. Det skete, fordi manden begyndte at føle sig utilpas med sin tilstand. Hendes måde at reagere på er at opmuntre hendes selvtillid ved at fortælle hende, at du elsker hende for den hun er.

  1. Sjældent hjemme

En anden egenskab, når man oplever den anden pubertet hos drenge, er sjældent at være hjemme. Han foretrækker at bruge tid sammen med sine venner end med sin familie. Mænd vil altid finde på undskyldninger for at møde deres venner.

Det ser irriterende ud for kvinder. Alligevel, giv fyren tid til at hænge ud med sine venner, så længe det er kontrollerbart. Når kedsomheden har lagt sig, vil han helt sikkert vende tilbage til normale aktiviteter.

  1. At træffe usædvanlige beslutninger

At træffe usædvanlige beslutninger træffes ofte af mænd, når de går ind i anden pubertet. Det kan ses, når den økonomiske tilstand ikke er for god, men manden tvinger sig til at købe dyre varer. Måden at håndtere det på er at kommunikere langsomt om, hvorvidt beslutningen er klog.

Det er den anden pubertet hos mænd, når de fylder 40. Har du brug for professionel rådgivning, kan du tage en snak med en læge fra kl. igennem Snak eller Stemme/videoopkald . Det er nemt, du behøver bare Hent Ansøgning i App Store eller Play Store.

Læs også:

  • Tips til at bruge tid alene for super travle par
  • Når man går ind i puberteten, skal forældre kende 5 tegn på depression hos teenagere
  • 6 karakteristika for mænd, der tiltrækker kvinder, siger videnskabsmænd