Vær forsigtig, dette er faren ved at have sex, mens du er gravid

, Jakarta – Selvom det er en sikker aktivitet at have sex under graviditeten, skal mødre stadig være opmærksomme på reglerne eller anbefalingerne fra læger, især hvis moderens svangerskabsalder stadig er ret ung. Hav ikke sex for at gøre fosterets tilstand i livmoderen så forstyrret. Her er de farer, der kan gemme gravide kvinder og fostre, når de har sex under den tidlige graviditet.

Faktisk er det relativt sikkert at have sex, mens du er gravid. Det er bare, at nogle kvinder, der er gravide, er tilbageholdende med at gøre det, fordi de ofte oplever kvalme og bliver let trætte som et resultat morgen kvalme finder sted på dette tidspunkt. Derudover rådes gravide kvinder, der har visse sundhedsmæssige forhold, også til at undgå samleje under graviditeten. Helbredstilstande, der ikke tillader moderen at have sex, blandt andet lækker fostervand, lider af placenta previa, har en historie med at føde for tidligt fødte børn, bærer tvillinger og bløder i skeden uden kendt årsag.

Men hvis tilstanden af ​​moderens livmoder er ret sund og stærk, og moderen ikke oplever de sundhedsmæssige problemer som nævnt ovenfor, så er samleje under den tidlige graviditet sikkert at udføre. Mødre skal dog vide, hvilke farer der kan opstå som følge af at have sex under tidlig graviditet.

1. Blødning

Mødre, der er gravide, risikerer at bløde under sex, især når de har analsex. Dette skyldes, at analsex hos gravide kvinder kan forårsage placenta traumer, der udløser alvorlige blødninger, der er farlige for både moderen og fosteret. Så mødre skal være forsigtige, når de har analsex, fordi denne seksuelle aktivitet også kan skade væv og blodkar i anus. Gravide kvinder, der lider af placenta previa og hæmorider, frarådes kraftigt at have analsex, fordi det kan forværre deres helbredstilstand.

2. Med risiko for at blive smittet med seksuelt overførte sygdomme

Hvis mor og mand vil bruge sexlegetøj for at hjælpe med at øge seksuel ophidselse, sørg for sexlegetøj brugt som dildo eller vibrator er blevet renset først. En snavset vibrator kan sætte moderen i fare for at blive smittet med kønssygdomme. Ud over renlighed skal mødre også kende begrænsningerne ved at bruge det sexlegetøj . Undgå at bruge dette sexhjælpemiddel for hårdt på Miss V.

3. Truer barnets sikkerhed i livmoderen

At have sex under den tidlige graviditet på en uhensigtsmæssig måde kan også være fatalt, hvilket medfører, at moderens og barnets sikkerhed i livmoderen bliver truet. Gravide kvinder og mænd skal være forsigtige, hvis de vil have oralsex. Undgå at blæse Miss V, fordi det kan udløse luftemboli. Så når man blæser Miss V, vil luftbobler trænge ind i Miss V til blodcirkulationen, så det kan være fatalt for barnets og morens liv. Når du udfører oralsex, bør du bruge beskyttelse for at undgå seksuelt overførte sygdomme.

4. Forårsager babyer født defekter selv abort

Gravide kvinder eller ægtemænd, som har en historie med kønssygdomme såsom genital herpes, frarådes at have sex, når de er unge, fordi der er risiko for at forårsage fosterskader og endda abort. Selvom det er sjældent, kan gravide kvinder få herpesinfektion i det tidlige første trimester og har potentiale til at overføre virussen til fosteret gennem moderkagen. Herpesvirus, der angriber fosteret, kan forårsage fosterskader eller endda abort. Nyfødte er stadig i risiko for at pådrage sig herpes og forårsage alvorlige komplikationer.

For at være mere sikker bør gravide kvinder først tale med deres fødselslæge, hvis de ønsker at have sex under graviditeten. Eller du kan også kontakte lægen gennem ansøgningen . at spørge om sikkerheden ved at have sex. igennem Video/taleopkald og Snak , kan mødre diskutere med læger når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play.

Læs også:

  • Pletter under graviditet, farlige eller normale?
  • Øg passion, prøv intimitet med en vibrator
  • Vær forsigtig med risikoen for, at gravide overfører herpes til fosteret