4 øvelser til at stramme bryster

Jakarta – At have faste og smukke bryster kan være drømmen for mange kvinder. Årsagen er, at stramme bryster kan hjælpe med at øge selvtilliden og forskønne dit udseende. Der er dog flere faktorer, der kan udløse slappe bryster, såsom vanen med ikke at have den rigtige bh på, til en usund livsstil.

Men bare rolig, at overvinde slappe bryster kan faktisk gøres på en ret simpel måde, nemlig at træne. Faktisk er der mange former for træning, der kan hjælpe med at stramme brysterne. Hvad som helst?

Læs også: Dette er en enkel måde at stramme brysterne på

1. Push Ups

En form for øvelse, der kan hjælpe med at stramme brystet, er push-ups. Ikke nok med det, rutinemæssigt at lave push-ups kan også have en opstrammende effekt på mavemusklerne og armmusklerne på samme tid.

Gør denne øvelse ved at ligge på gulvet med begge hænder som støtte. Sørg for, at dine hænder er flade under dine skuldre. Bøj derefter dine arme ved at skubbe dine albuer i en 45-graders vinkel mod gulvet. Gør denne bevægelse otte gange i ét sæt og gentag i op til tre sæt. For at opnå maksimale resultater, lav push-ups mindst 3 gange om ugen.

2. Løftevægte

Ud over push-ups kan rutineøvelser med at løfte vægte også hjælpe med at stramme brysterne. De ting at huske, at gøre denne bevægelse bør ikke være overdreven. Det vil sige, sørg for at vægten du løfter ikke er for tung. Fordi at løfte vægte, der er for tunge, faktisk kan udløse andre sundhedsproblemer.

Kend dine grænser, for eksempel at løfte kun 1 kg vægt. Del belastningen i to, halvdelen i højre hånd og halvdelen i venstre hånd. Udfør derefter bevægelsen med at hæve og sænke vægten i et par minutter.

Læs også: Tidlig opdagelse af brystkræft på denne måde

3.brystflue

Stramme brystmuskler kan også opnås ved regelmæssigt at dyrke denne ene sport. For at lave en brystflue skal du sidde på gulvet og placere en stor bold mod din lænd. Bøj samtidig knæene.

sætte håndvægte i hver hånd og start bevægelsen med at strække armene fremad. Sænk derefter langsomt dine hænder og skuldre med håndfladerne opad. Når hænderne er under eller ved siden af ​​kroppen, hold pause et øjeblik. Sæt derefter dine hænder tilbage til deres oprindelige position. Gentag denne bevægelse, indtil hænder og skuldre føles stramme.

4. Yoga

Yoga er en form for motion, der i øjeblikket er populær og efterspurgt. Regelmæssig yoga siges også at være i stand til at stramme brysterne, indeholde og være sundere. Ikke nok med det, regelmæssigt at lave yoga kan også hjælpe med at berolige krop og sind. Så du vil være mere afslappet, og din krop vil være i bedre form.

Faktisk er der flere yogabevægelser, der menes at hjælpe med at gøre brysterne og brystet fastere. For eksempel opadvendt hund , nedadvendt hund , drejelig stol , stående halvt fremad bøjning , og andre. Hvis du er ny til yoga, så prøv at bede om hjælp fra en instruktør, så faste og smukke bryster ikke bare er en drøm.

Læs også: Yogabevægelser for at stramme bryster

Har du et helbredsproblem og har brug for en læges råd? Brug appen lige! Indsend helbredsklager til lægen via Video/taleopkald og Snak . Få anbefalinger til køb af medicin og tips til at bevare sundheden fra en betroet læge. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!