Anbefalede sunde snacks, når mavesyren stiger

"Symptomer på mavesyre får patienter til at føle sig utilpas. For at lindre symptomerne på mavesyre kan du spise nogle sunde snacks for at lindre symptomerne. Bananer, broccoli og mandler kan være sunde snacks, der kan indtages for at reducere mavesyren.

, Jakarta – Mavesyresygdom kan opleves af alle, inklusive børn. Denne tilstand opstår, når mavesyre stiger op i spiserøret, hvilket forårsager en brændende fornemmelse i brystet. Mennesker med mavesyre frarådes at spise store mængder mad for at undgå symptomerne på mavesyre.

Tag en snack eller snacks i små portioner anbefales for at forhindre mavesyre. Det er bedst ikke kun at spise snacks. Kend hvilke typer sunde snacks, der anbefales, når mavesyren stiger, så dit helbred bliver bedre igen. Her er anmeldelsen.

Læs også: Undgå disse 6 fødevarer, når mavesyren stiger

Sunde snacks til mennesker med mavesyre

At spise snacks er en måde, hvorpå mennesker med mavesyre kan forhindre gentagelse af denne sygdom. Du skal dog ikke bare vælge en snack, OK! Vælg sunde snacks for at lindre symptomer og håndtere sure opstød.

Her er nogle sunde snacks, der anbefales til folk med mavesyre, når mavesyren stiger, nemlig:

  1. Frugt

Hvem siger, at folk med mavesyre ikke kan spise frugt? Frugt er en sund snack, der er sikker til indtagelse af mennesker med mavesyre. Undgå dog citrusfrugter, der har en syrlig smag.

Melon, vandmelon og bananer er nogle af de frugtvalg, der er sikre for folk med mavesyre at indtage. Disse tre typer frugter er lave i syre, så de får ikke mavesyre til at stige.

Bananer har et højt nok fiberindhold til at styrke fordøjelsessystemet.

  1. Grøn grøntsag

Du kan også spise grønne grøntsager, såsom grønkål eller broccoli som en sund snack, når du oplever mavesyre. Du kan dampe eller lave begge typer grønt som grøntsagssalat.

Det alkaliske indhold i grønne grøntsager er gavnligt for fordøjelseskanalen. Derudover er grønne grøntsager lavt i fedt og sukker for at hjælpe med at sænke risikoen for sure opstødssymptomer.

Læs også: Acid reflukssygdom, hvad skal man gøre?

  1. Yoghurt

Yoghurt hjælper dig med at lindre symptomerne på sure opstød. Indholdet af probiotika i yoghurt kan også øge kroppens immunforsvar, så kroppens sundhed maksimeres.

Vælg typen af ​​yoghurt almindeligt eller uden tilsat sukker og smagsstoffer for at opleve mere optimale fordele.

  1. Havregrød

Du kan lave havregryn som en sund snack, når du har mavesyre. Fiberindholdet i havregryn anses for at være effektivt til at forhindre forværring af mavesyre. Du kan blande havregryn med frugt, men sørg for ikke at bruge frugt med en syrlig smag, såsom jordbær, blåbær eller tranebær.

  1. Mandelnød

Mandler har et højt nok alkalisk indhold, der kan reducere symptomerne på mavesyre. Udover at være basiske, har mandler et højt nok fiberindhold til at lindre de symptomer på mavesyre, du føler.

  1. Ingefær

Du kan indtage ingefær for at lindre symptomerne på mavesyre oplevet. Ingefær har anti-inflammatoriske egenskaber til at behandle fordøjelsesbesvær, som du føler. Du kan indtage ingefær i form af en drink eller tilføje ingefær til den mad, du spiser.

Læs også: Forkert kost kan udløse GERD

Det er en sund snack til at overvinde mavesyrestigninger. Hvis symptomerne på mavesyre, som du føler bliver værre fra dag til dag, bør du straks kontakte en læge.

Du kan bruge appen at spørge direkte om førstehjælp til sure opstødssygdomme derhjemme. Det er nemt og praktisk, lige nok Hent Ansøgning via App Store eller Google Play.

Reference:
AARP. Tilgået i 2021. 5 bedste fødevarer til at afværge symptomer på sure opstød.
Hverdagssundhed. Tilgået 2021. 7 fødevarer med lavt syreindhold, du kan tilføje til din refluksdiæt.
Gastroenterologiske konsulenter. Tilgået i 2021. Acid Reflux Diet: 8 fødevarer at spise og undgå.
Johns Hopkins. Tilgået 2021. GERD-diæt: Fødevarer, der hjælper med sure opstød (halsbrand).