Detox med juice, er det effektivt?

Jakarta – På det seneste har mange mennesker sænket deres kost ved at drikke juice. Denne diæt hævdes at være i stand til at sætte gang i afgiftningsprocessen og dermed hjælpe med at fjerne toksiner i kroppen. Men er disse påstande sande? Er afgiftning med juice sikkert og effektivt at gøre? Tjek følgende forklaring, kom så!

Læs også: 7 typer juice og deres fordele for sundheden

Afgiftningsprocessen i kroppen udføres af flere organer, nemlig leveren, nyrerne, huden og fordøjelsessystemet. Fasen er delt i to, nemlig fasen, hvor giftstoffer i kroppen neutraliseres, og fasen med tilsætning af et andet stof til giften, som udføres af leveren. Denne anden fase gør toksiner i kroppen ikke længere skadelige og vandopløselige, så toksiner kan udskilles fra kroppen gennem urin eller sved.

Effekter af en detox-diæt

Detox juice er en form for detox-diæt, der bruger juice. Det gør du ved at indtage frugt- eller grøntsagsjuice i flere dage, altså i 1 dag, 3 dage, endda op til 5 dage. Desværre er juicediæten, der hævder at afgifte kroppen, stadig uafprøvet. Derfor, før du gør detox juice , skal du først finde ud af, hvilken effekt det har. Her er de positive effekter, der kan forårsages af afgiftning med juice:

  • Vægttab. Dette skyldes, at kalorie-detox-diæten kun foreslår at indtage én type mad, såsom frugt- eller grøntsagsjuice. Som følge heraf reduceres kalorieindtaget og forårsager vægttab.
  • Kroppen er friskere og mere energisk. Fordøjelsen er også glattere, fordi fiberindholdet fra grøntsags- eller frugtjuice kan hjælpe fordøjelsessystemet til at fungere bedre.

Selvom det er nyttigt, er der nogle mennesker, der ikke anbefales at gøre det detox juice . Blandt dem er mennesker med diabetes og mødre, der er gravide og ammer. Årsagen er, at denne diæt kan forårsage ubalance i blodsukkerniveauet, så det kan påvirke barnets sundhed og udvikling (hos gravide og ammende).

Alternativ Juice Detox

Detox juice i lang tid kan faktisk ikke anbefales. Årsagen er, at du under denne diæt ikke får andet end grøntsager og frugt. Faktisk har din krop stadig brug for andre næringsstoffer, såsom protein, kulhydrater, vitaminer og mineraler. Så det, detox juice gjort på længere sigt kan øge risikoen for underernæring. De oplevede symptomer omfatter mangel på energi, muskelsmerter, træthed, kvalme og besvimelse.

Hvis detox juice ikke passer til dig, kan du kigge efter andre alternative diæter. Såsom ren spisning, som er et koncept for en diæt, der er domineret af grøntsager, frugt, fuldkorn, fedtfattigt protein og fødevarer, der ikke er overforarbejdede. Forskellig fra detox juice , du kan gøre ren spisning over en længere periode. Udover ren spisning, Der er flere andre typer diæter, du kan lave. Disse omfatter: DASH diæt, paleo, fleksibel, vegetarisk og andre typer diæter.

Det er forklaringen om detox med juice, som du skal kende. Hvis du har andre spørgsmål om detox med juice ( detox juice ), bare spørg lægen . Du kan spørge lægen når som helst og hvor som helst via Snak , og Stemme/videoopkald . Så kom nu Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu!