Er der den mest passende måde at fremskynde menstruationen på?

, Jakarta – At holde ferie ved stranden, campere i bjergene eller lave andre særlige begivenheder er bestemt sjovere for kvinder, når de ikke har menstruation. Derfor er der tidspunkter, hvor kvinder ønsker at fremskynde menstruationen, så den månedlige cyklus ikke forstyrrer komforten på særlige tidspunkter.

Faktisk er der ingen måde, som hundrede procent kan garantere, at menstruationen kommer hurtigere. Men gør man følgende måder, før menstruationstidspunktet kommer, menes det, at det kan udløse menstruationen til at komme lidt hurtigere. Her er anmeldelsen.

Læs også: Dette er 5 almindelige ting, der forårsager sen menstruation

Den rigtige måde at fremskynde menstruation

Menstruationscyklus hos hver kvinde varierer. Generelt kan det forekomme mellem 21 og 35 dage, men den gennemsnitlige menstruationscyklus er 28 dage. Den eneste effektive metode til at ændre den månedlige cyklus er at bruge hormonel prævention. Naturlige måder, såsom kost, motion og reduktion af stress, kan dog også hjælpe med at fremskynde menstruationen.

Her er måder, du kan gøre for at fremskynde menstruation:

  • Brug hormonel prævention

Brug af hormonelle præventionsmidler, såsom p-piller eller vaginale ringe, er den eneste effektive metode til at kontrollere menstruationscyklussen.

Kombinationspiller indeholdende østrogen og gestagen er i stand til at kontrollere menstruationen effektivt. Folk, der tager hormonpiller i 21 dage, og derefter stopper med at tage dem i 7 dage, vil de opleve menstruation inden for 7 dage. Så du kan stoppe med at tage hormonpiller tidligt, så din menstruation kommer tidligere.

  • Sport

Mild træning kan afslappe musklerne og derved hjælpe med at fremskynde din menstruation. Nogle kvinder oplever uregelmæssige menstruationer på grund af anstrengende træningsmønstre. Mens du træner med måde, kan det hjælpe med at genoprette de hormoner, der er nødvendige for at genoprette en regelmæssig menstruationscyklus.

  • Lempelse

Videnskabelig forskning viser, at høje niveauer af stress kan forårsage uregelmæssige menstruationer. Derfor kan det at finde måder at slappe af og lindre stress være med til at fremskynde din menstruation, især hvis du indser, at stress er årsagen til din sene menstruation.

At lave afslappende yoga, journalføring, meditation og tilbringe tid med venner og kære kan alle hjælpe med at sænke dit stressniveau, hvilket fører til mere regelmæssige menstruationer.

  • At have sex

At have sex og få orgasme hjælper også med at fremskynde din menstruation. Kombinationen af ​​hormoner produceret under seksuel aktivitet og livmodersammentrækninger under orgasme kan hjælpe med at udvide livmoderhalsen og hjælpe livmoderen med at begynde at afgive slimhinden.

  • Kost og vedligehold vægten

Ændringer i en kvindes vægt kan påvirke hendes menstruationscyklus. Lav kropsvægt kan forårsage uregelmæssige menstruationscyklusser eller kan endda forårsage, at menstruationen slet ikke kommer. Dette skyldes, at kroppen har brug for fedt for at producere hormoner i forbindelse med menstruation.

At være overvægtig eller oplever pludselige vægtændringer kan også forårsage uregelmæssige menstruationscyklusser. Så opretholdelse af en sund vægt kan være en måde, hvorpå du kan holde din menstruationscyklus regelmæssig og fremskynde din menstruation.

Læs også: Pas på, kost kan give uregelmæssige menstruationscyklusser

  • Indtagelse af C-vitamin

Øget forbrug af C-vitamin menes også at hjælpe med at fremskynde menstruationen. Dette kan skyldes effekten af ​​C-vitamin på niveauet af østrogen og progesteron, som er hormoner, der er ansvarlige for tidspunktet for menstruationscyklussen. Du kan øge dit vitaminindtag ved at spise grønne bladgrøntsager, citrusfrugter og broccoli.

Hvis du ønsker at tage et C-vitamintilskud, skal du tage det i henhold til den anbefalede dosis. Årsagen er, at for meget C-vitamin også kan være dårligt for kroppen. Køb C-vitamintilskud gennem appen lige. Du behøver ikke besvære at forlade huset, bare bestil via applikationen og din ordre vil blive leveret inden for en time.

  • Komprimer eller varmt brusebad

Et varmt bad er gavnligt til at slappe af spændte muskler og lindre stress. Derudover kan en varm omslag placeret på den nederste del af maven også øge blodgennemstrømningen til livmoderen, så det kan fremskynde menstruationen.

Læs også: 5 måder at gøre menstruation glat

Det er de rigtige måder at fremskynde menstruationen på, som du kan gøre. Glem ikke Hent Ansøgning på Google Play og App Store for at gøre det nemmere for dig at få de sundhedsløsninger, du har brug for.

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Hvordan kan du få din menstruation til at komme hurtigere?
Healthline. Tilgået i 2021. 12 naturlige måder at fremkalde en periode på