Det viser sig, at disse er de 4 fordele ved at barbere kønsbehåring for kvinder

Jakarta - Alle kvinder, der allerede har kønsbehåring, angiver, at kvinden er blevet voksen og har oplevet processen med seksuel modenhed. Kønsbehåring tjener faktisk til at beskytte de intime organer. Derudover tjener kønsbehåring også til at reducere forekomsten af ​​berøring under samleje. Men alligevel bør kønsbehåringen ikke have lov til at vokse. Ved at rydde kønsbehåring kan du få flere sundhedsmæssige fordele. Her er 4 fordele ved at barbere kønsbehåring til kvinder, som du har brug for at kende.

Øg tilliden

Hvis barbering af kønsbehåring kan øge selvtilliden, når du bruger højudskårne badedragter. Fordelene ved at barbere kønsbehåring kan også øge selvtilliden foran din mand under sex. Fordi de kvindelige kønsorganer er rene, friske og ikke udsender en dårlig lugt, kan det gøre dig mere selvsikker foran din mand.

Undgå fugt, mider eller kønslus

Fordelene ved at barbere kønsbehåring kan undgå udseendet af fugt. Kønsbehåring, der får lov til at vokse sig langt, kan blive fugtigt og udløse udviklingen af ​​svampe, bakterier og bakterier. Dette skyldes, at skimmelsvamp elsker fugtige steder at vokse og kan forårsage ubehagelige lugte. Dette kan naturligvis udløse unormalt udflåd fra skeden eller urinvejsinfektion. At holde de kvindelige kønsorganer tørre er en måde at undgå vaginalt udflåd og svamp. Desuden kan tynde kønsbehåringer forhindre indlejring af mider eller kønslus (typer af lus). Phthyrus pubis).

Nem at rengøre

En anden fordel ved at barbere kønshår er, at det kan gøre det nemmere for dig at rense det. Hvis kønsbehåringen er for tyk, kan det forhindre vaskevandet i at nå organet (f.eks. ved badning og vask efter vandladning for kvinder).

Udvidelse af området for seksuel ophidselse

De kvindelige kønsorganer er ikke de eneste organer, der er følsomme over for berøring og seksuel stimulation. Området omkring det, inklusive pubis, er også ret følsomt over for berøring og stimulering. Hvis kønsbehåringen er dækket af kønsbehåring, kan det have mindre indflydelse på stimuluseffekten, end hvis området er rent for hår. Fra den seksuelle side kan barberet kønsbehåring give et pænt og rent udseende, så det kan øge lysten til at have sex.

Det, du skal bemærke og huske, er at sikre, at de værktøjer, der bruges til barbering eller trimning af kønsbehåring, er renlige (engangsbarbermaskiner er bedst). Når du er færdig med barberingen, rens håret med sæbe. Vær forsigtig i processen med at barbere kønsbehåring, prøv ikke at blive såret under barberingsprocessen. Hvis der er et sår ved barbering, skal du straks bruge en antiseptisk eller antibiotisk creme.

Forhåbentlig kan ovenstående information om de 4 fordele ved barbering af kønsbehåring være nyttige. Ud over barbering af kønsbehåring skal renheden af ​​de kvindelige kønsorganer naturligvis opretholdes, fordi det har stor indflydelse på mange ting, såsom fertilitet, sexliv og en kvindes evne til at opnå orgasme. Problemer med intime organer har mulighed for at bringe sygdom og påvirke det sociale liv, såsom tab af selvtillid og stress.

For de af jer, der vil vide mere om fordelene ved at barbere kønsbehåring, kan du spørge lægen der . har samarbejdet med forskellige sagkyndige læger eller specialister, som vil stå klar til at hjælpe dig med at besvare alle spørgsmål relateret til sundhed. Du kan tage en snak med lægen kl med kommunikationsmuligheder chat, stemme, eller videoopkald. Derudover kan du også finde de nyeste tjenester Hejc, Lab service at gøre laboratorietest. Du kan også købe medicin eller vitaminer i menuen Apotek levering som leverer din ordre på højst en time. kom nu Hent appen i App Store eller Google Play lige nu.

Læs også: Vær ikke skødesløs, det er de rigtige tips til trimning af armhulehår