Disse er 4 årsager og måder at overvinde kløe i skeden

, Jakarta - Miss V føler sig kløende, det føles bestemt ubehageligt for kvinder. Denne tilstand er normalt forårsaget af overdreven aktivitet eller træthed. Kløe i skeden kan også skyldes irritation, svampe- eller bakterieinfektion og symptomer på farlige sygdomme.

Kløe i Miss V kan mærkes af børn til voksne kvinder. Generelt vil denne tilstand ikke være farlig. Kløe i skeden kan opstå på grund af en eller flere ting. En undersøgelse hos en læge er nødvendig for at kunne opdage tilstande, der kan give kløe. Ting, der kan forårsage vaginal kløe inkluderer:

  1. Svampeinfektion

Svampeinfektion eller almindeligvis kaldet vaginal candidiasis, er en svampeinfektion, der vokser meget på skeden og vulva. Denne infektion er i fare hos kvinder, der er gravide, tager antibiotika, aktivt har sex, og når deres immunsystem er svækket.

  1. Brug af kemikalier

Brugen af ​​kemikalier kan også forårsage irritation af skeden på grund af de kemikalier, der er indeholdt i kondomer, cremer, sæber, væv eller bind.

  1. Bakteriel vaginose

Bakteriel vaginose er en infektion forårsaget af en forstyrrelse af balancen i skeden Hos patienter med vaginose reduceres de gode bakterier i skeden, så de ikke er i stand til at bekæmpe infektion. Som et resultat vises kløe. Denne infektion har symptomer som svien, udflåd og en ubehagelig lugt fra skeden.

  1. Overgangsalderen

Overgangsalderen forårsager også vaginal kløe. Dette skyldes, at faldet i østrogenproduktionen i slutningen af ​​en kvindes reproduktive periode får vaginas vægge til at tynde ud og tørre ud, hvilket forårsager irritation og kløe.

Måder at overvinde kløe på Miss V

Når frøken V føler sig konstant kløende, er her måder at håndtere det på:

  1. Vask ordentligt

At vaske skeden ordentligt kan overvinde kløen i skeden Når du ofte føler dig kløende, er årsagen måske, at du ikke vasker dig ordentligt, hver gang du tisser eller har afføring. Sørg desuden for, at dine hænder er rene både før og efter vask Miss V. Vask langsomt og grundigt forfra og bagpå.

  1. Skift trusser

At skifte undertøjet hver gang du føler kløe kan også overvinde kløen i skeden Prøv altid at skifte undertøjet hver gang det føles vådt, svedigt eller snavset. Det er fordi bakterierne og bakterierne i det kan forårsage kløe. Prøv at holde Miss V altid ren og tør.

  1. Brug æblecidereddike

Brugen af ​​æblecidereddike kan være en måde at håndtere kløe i skeden på. Vælg æblecidereddikeprodukter, der er rå og ikke gennemgår en filtreringsproces. Æblecidereddike er meget effektiv til at kurere kløe på grund af svampe- eller bakterieinfektioner. Ifølge forskning kan eddikesyreindholdet i æblecidereddike ødelægge svampe og stabilisere pH i intime organer på grund af bakterielle infektioner.

Måden at håndtere kløe i skeden på er at bruge 2 kopper æblecidereddike og putte det i badevand, og derefter bruge det til at trække i 20 minutter. Denne metode kan reducere kløe på grund af irritation, eksem og bakterielle infektioner.

  1. Læg i blød med kokosolieblanding

Badning med en blanding af kokosolie kan også lindre kløe i skeden Kokosolie kan lindre kløe på grund af eksem, bakteriel vaginose og candida-infektioner. Kokosolie indeholder fedtsyrer, der kan behandle kløende hud og antimikrobielle stoffer for at bekæmpe infektion. Hvordan man bruger det er mere eller mindre det samme som æblecidereddiken ovenfor.

Sådan håndterer du kløe hos Frøken V. Hvis du føler, at din Frøken V altid klør, så spørg straks lægen kl. . Du kan bruge funktionerne Snak eller Stemme / Videoopkald at kontakte en betroet læge. Kom nu, Hent appen er nu på Apps Store eller Play Store!

Læs også:

  • 3 tips til at få Miss V til at dufte godt
  • For at Miss V ikke klør let, se her hvordan!
  • Her er 6 rigtige måder at holde Miss V ren på