For at være bedre i vandet skal du sørge for, at barnets alder er lige før svømning

"Svømning kan og kan udføres af alle. Det er dog vigtigt at sikre sikkerhed og komfort, før du dyrker denne vandsport. For babyer er en måde at øge sikkerheden på at sikre, at din lille er gammel nok, før du begynder at svømme."

, Jakarta – Svømning er en af ​​de mest populære vandsportsgrene, også for børn. Ikke kun sjovt, regelmæssig svømning kan give sundhedsmæssige fordele for kroppen. Derudover kan fordelene ved svømning opnås af alle. At undervise børn i svømning er faktisk okay, selv fra barndommen.

Det er dog vigtigt at sikre sig, at din lille er gammel nok og i stand til at følge den givne svømmeundervisning. At undervise i denne vandsport fra en tidlig alder kan hjælpe børns motoriske udvikling. For som baby har hjernen en tendens til at efterligne og absorbere alle ting, såsom information og stimulering.

Læs også: 3 sportsgrene, der er gode for din lilles sundhed

Mor, kend det rigtige tidspunkt til at lære børn at svømme

Så hvornår er det bedste tidspunkt for babyer at begynde at lære at svømme? Hvad er fordelene ved at undervise svømning til babyer?

Ifølge hjemmesiden Baby Center Som udgangspunkt er der ingen klar aldersgrænse, hvornår babyer kan begynde at blive inviteret til at svømme. Det vil sige, at dit lille barn kan inviteres til at lege i vandet selv fra en tidlig alder eller mindre end en måned. Det er dog en god idé for mødre at udskyde planer om at lære babyer at svømme. I hvert fald indtil han kan kontrollere sin egen krop.

Det bedste tidspunkt at invitere din baby til at svømme på er således, efter at han kommer i en alder af 4 til 6 måneder, eller efter at dit lille barn er i stand til at sidde oprejst og kan støtte sit hoved, når det bliver båret. Denne grundlæggende ting er vigtig for at sikre, at babyen vil være i stand til at kontrollere den bedste og mest behagelige position, mens den er i vandet.

Ikke kun babyens alder, vær også opmærksom på poolens tilstand og vandet, der vil blive brugt til at lære børn at svømme. Vi anbefaler, at du sørger for, at vandet, der bruges til svømning, har en temperatur på omkring 32 grader Celsius. Vandets temperatur vil gøre barnet mere behageligt og ikke føle sig koldt.

Hvis babyen er under 6 måneder gammel, undgå svømning i offentlige svømmebassiner. Ud over den koldere vandtemperatur frygtes poolen, som mange mennesker bruger, at få babys hud til at lide af hudproblemer. Derudover må du ikke straks gå ind i babyen i poolen. Gør det langsomt, når du putter barnet i poolen. Skab en behagelig atmosfære, så babyen ikke føler sig panisk og bange.

Læs også: Mor, her er tips til at vælge en sikker swimmingpool til babyer

Den ting at huske er, at mødre aldrig bør efterlade deres babyer i nærheden af ​​vand. Ifølge Pregnancy Birth Baby kan babyer ikke kontrollere sig selv endnu, så det er farligt at efterlade babyer i nærheden af ​​vand. Generelt føler babyer sig godt tilpas, når de er i vand, men kan ikke svømme godt. Ligesom at gå, skal babyer også lære at kunne svømme godt.

Fordele ved vandsport for babyer

Der er mange fordele, der kan opnås ved at lære babyer at svømme. Fordi at lade børn lege i vandet kan få ham til at føle sig glad. Rapporteret fra Canadian Pediatric Society At invitere børn til at svømme regelmæssigt kan skærpe børns mod og selvtillid. Dette skyldes, at når du går ind i poolen, skal din lille "beskæftige sig" med det store vand og skal erobre det.

Svømningsundervisning vil også gøre børn mindre bange for vand og blive mere selvstændige. Svømmeteknikker er også gode for motorisk udvikling, babys vejrtrækning, cardio og forebygger fedme i fremtiden. Børn, der bliver undervist i at svømme fra en tidlig alder, har bedre fysisk balance og koordinationsevner.

Læs også: 6 fordele ved at lære børn at svømme

Selvom der ikke er nogen aldersgrænse, er der nogle ting, der skal tages i betragtning, når man tager sit lille barn med ud at svømme. Det vigtigste er at sikre, at barnet er sundt eller ikke oplever nogen form for sygdom.

Mødre behøver ikke at vente på, at barnets vaccinationer er afsluttet, så længe barnet er sundt og over 6 måneder, betyder det, at det er helt klar til at svømme. Hvis barnet har helbredsproblemer efter svømning, skader det aldrig at tjekke barnets helbred på det nærmeste hospital for korrekt behandling. Find en liste over hospitaler, der kan besøges med applikationen . Hent nu i App Store eller Google Play!

Reference:
Pædiatrisk børns sundhed. Tilgået 2021. Svømmeundervisning for spædbørn og småbørn.
Graviditet Fødsel Baby. Tilgået i 2021. Babyer og svømning.
Baby Center. Tilgået i 2021. Svømning med din baby .