Forkølelse, hvad sker der egentlig med kroppen?

, Jakarta - For indonesere skal de være bekendt med "sygdommen" af forkølelse. Normalt tolkes symptomerne i form af utilpashed, smerter i kroppen, feber og hovedpine ofte som symptomer på forkølelse.

Betegnelsen kulde i sig selv opstår også, fordi den tilstand af kroppen, der føles ubehagelig, er forårsaget af mængden af ​​vind, der kommer ind i kroppen. Men hvad sker der egentlig med kroppen, når du er forkølet? Se forklaringen her.

At fange angina er en moderat kropstilstand dråbe som kan skyldes forskellige ting. For eksempel, fordi du har været for længe i et rum med aircondition, det regner, du bliver ofte udsat for kold luft, når du kommer hjem om natten, du arbejder ofte overarbejde, du sover ikke nok, du ikke pas på dit madindtag, og mange flere. Forkølelse er også en sygdom, der ofte opstår i overgangssæsonen eller regntiden kommer.

Læs også: Arbejder du ofte overarbejde? Glem ikke disse 4 ting

Normalt er forkølelse ofte karakteriseret ved symptomer som utilpashed, forkølelse, feber, hovedpine, muskelsmerter og ingen appetit. Derudover refererer forkølelse også til tilstande, hvor kroppen føles varm eller har feber, flatulens, hyppige og ildelugtende afføringer, mavesmerter, diarré og ømhed.

Men vidste du, at forkølelse er ukendt i den medicinske verden. En række symptomer, der betragtes som forkølelsessymptomer, ligner faktisk influenzasymptomer, men årsagerne kan naturligvis variere. Så forkølelse er lige hvad indoneserne kalder denne samling af symptomer.

Nå, normalt når de oplever en forkølelse, vil de fleste indonesere håndtere det ved at "skrabe". Men fra et medicinsk synspunkt er afskrabninger ikke den rigtige måde at behandle forkølelse på. Årsagen er, at forkølelse kan skyldes forskellige ting, og ikke alle årsager kan overvindes ved at skrabe.

Desuden, hvis de symptomer, der opstår i form af flatulens på grund af sen spisning, hjælper afskrabninger slet ikke, fordi de kun sker på huden. Så for at kunne udføre den rigtige behandling, skal du først finde ud af årsagen til den forkølelse, du oplever.

Læs også: 5 effektive måder at overvinde forkølelse på

Forkølelse er symptomer på andre sygdomme

Symptomer som de ovenfor nævnte betragtes ofte som forkølelse. Faktisk kan disse symptomer opstå på grund af andre sygdomme. Hvis du f.eks. har lavgradig feber og løbende næse på grund af at være for længe i et rum med aircondition eller at være udsat for kold luft for længe, ​​er denne tilstand ikke en forkølelse, men et tidligt symptom på influenza eller influenza.

Bøvsen, der kommer ud, når visse kropsdele presses eller masseres, gør dig også mere sikker på, at du er forkølet. Selvom du ved, kan bøvsen, når den masseres, være forårsaget af flere mulige sygdomme.

En af dem er en klemt nerve i det bagerste område nær skulderbladene. Derudover kan overskydende niveauer af blodfedt eller triglycerider (hypertriglyceridæmi) også forårsage disse symptomer.

Læs også: Bliv ikke forkølet, pas på hvis du bøvser for ofte

Så hvis du bliver forkølet, bør du kontakte din læge for at finde ud af den nøjagtige årsag. At have en forkølelse er ikke i lægevidenskaben generelt, læger skal stadig spørge yderligere om detaljerne i de symptomer, du føler og oplever, når du klager over forkølelse. Ved at kende årsagen kan den nye læge bestemme den rigtige behandling for dig.

Hvis du vil købe forkølelsesmedicin, skal du blot bruge appen . Du behøver ikke bekymre dig om at forlade huset, bare bestil via applikationen , og din ordre vil blive leveret inden for en time. For at lave en undersøgelse kan du med det samme bestille tid hos en læge på det sygehus du vælger her. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google.