5 naturlige planter til behandling af prostatakræft

, Jakarta - Prostatakræft er en type kræft, der er tilbøjelig til at angribe mænd på grund af unormal cellevækst i prostatakirtlen. Denne kræftsygdom indgår i kategorien kræft, der er svær at opdage, fordi den ikke viser tidlige symptomer. Hvis denne kræft ikke behandles, kan den spredes til nærliggende organer, såsom blæren, knoglerne og andre organer.

Medicinsk behandling af prostatakræft afhænger af flere faktorer, såsom hvor hurtigt kræften vokser og spreder sig, samt patientens generelle helbred. Ud over medicinsk behandling vælger nogle mennesker urtebehandling som et andet alternativ. Det skal forstås, at behandling med naturlige ingredienser ikke er hundrede procent i stand til at helbrede, men kan betragtes som en mulighed.

Læs også: Inden det er for sent, genkend 3 måder at forebygge prostatakræft på

1. Pygeum

Lancering fra Medicinske nyheder i dag, pygeum, som er en type stedsegrønt træ, der trives i de bjergrige områder i Afrika syd for Sahara, har vist sig at indeholde en række forskellige fedtsyrer, alkoholer og steroler, der har antioxidant- og antiinflammatoriske virkninger på urogenitalkanalen.

Forskning med titlen Komplementær og ENalternativ Medikationer til Benig Prostatisk Hyperplasi uploadet Semantisk lærd viser, at det at tage mellem 100 og 200 mg pygeumekstrakt dagligt eller dele det op i to doser, 50 mg to gange dagligt, kan hjælpe med at reducere prostatacancersymptomer.

2. Sav Palmetto

Saw Palmetto, en type kokosnøddeplante hjemmehørende i det sydøstlige USA, forarbejdes ofte til urtetilskud til behandling Benign prostatahyperplasi (BPH). Forskningsartikel med titlen Ernæring og benign prostatahyperplasi afsløret, er dette plantetilskud i stand til at reducere symptomerne på BPH ved at hæmme testosteronproduktionen og reducere størrelsen af ​​den indre beklædning af prostata.

3. Orbig er speciosa

Orbignya speciosa eller babassu er en palmeart hjemmehørende i Brasilien. Citeret fra Medicinske nyheder i dag, nogle indfødte brasilianske stammer og samfund bruger tørrede babassu frø eller babassu nødder til at behandle urogenitale symptomer og tilstande.

Undersøgelser uploadet i US National Library of Medicine National Institutes of Health, Olien fra babassu nødder hæmmer også testosteronproduktionen, mens andre dele af nødden indeholder forbindelser med antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber.

Læs også: Kend prostatakræftbehandling efter trin

4. Græskarfrø

Græskarkerner, der har et latinsk navn Cucurbita pepo indeholder beta-sitosterol, en forbindelse, der ligner kolesterol. Studer i Ernæring og benign prostatahyperplasi nævner også, at beta-sitosterol øger uringennemstrømningen og reducerer mængden af ​​resterende urin i blæren efter vandladning. For at reducere symptomerne på BPH anbefales folk med det at indtage 10 gram græskarfrøekstrakt hver dag.

5. Lycopen

Lycopen er et naturligt pigment, der findes i mange frugter og grøntsager. Dette naturlige pigment hjælper også med at bremse udviklingen af ​​BPH. Tomater er en type grøntsag med en ret høj kilde til lycopen. Jo mørkere frugten eller grøntsagens lyserøde eller røde farve er, jo højere er lycopenindholdet.

6. Zink

Zink kan hjælpe med at reducere urinsymptomer forbundet med en forstørret prostata. Kronisk zinkmangel har vist sig potentielt at øge sandsynligheden for at udvikle BPH.

Derfor kan det at tage zinktilskud eller øge zinkindtaget i kosten reducere urinvejssymptomer på grund af en forstørret prostata. Zink findes i fjerkræ, fisk og skaldyr, nogle kornsorter og bælgfrugter, såsom sesam og græskar.

Læs også: Myte eller fakta, hyppig onani kan få prostatakræft

Det er et eksempel på en naturlig plante, der menes at være i stand til at behandle prostatakræftsymptomer. Det er endnu bedre, hvis du spørger din læge om den mest passende behandling, så chancerne for helbredelse også øges. Hvordan, bliv Hent Ansøgning og du kan tale direkte med lægen.

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Hentet i 2020. Sådan krymper prostata naturligt.
Semantiske lærde. Tilgået 2020. Komplementær og alternativ medicin til benign prostatahyperlapsi.
Semantiske lærde. Tilgået 2020. Ernæring og benign prostatahyperplasi.
US National Library of Medicine National Institutes of Health. Tilgået 2020. Forskellige behandlingsmuligheder for benign prostatahyperplasi: En aktuel opdatering.