Dette er risikoen for at være doven til at barbere kønsbehåring hos kvinder

Jakarta - For ikke så længe siden var der en historie om en mand, der kom med sine klager, fordi hans kone ikke ønskede at rense hans kønshår. Denne virale historie på sociale medier fortæller, at manden var flov over at fortælle sin kone, som ikke ønskede at barbere sit kønshår i op til seks år.

Efter sigende blev manden tilbageholdende med at have sex med sin partner, fordi han følte sig utilpas og beskidt ved at se sin kones kønsbehåring, der ikke var vågen. Skal kønsbehåringen faktisk barberes? Hvad er risiciene, hvis dette ikke gøres selv i seks år?

Læs også: Den forkerte måde at barbere kønsbehåring på kan forårsage irritation

Risikoen for at være doven til at barbere kønsbehåring hos kvinder

Renlighed er hovedårsagen til, at en kvinde renser eller barberer sit kønsbehåring. Ja, kønshår, der ser pænt ud, vil skabe et rent indtryk. Så hvad er de risici, der lurer, hvis en kvinde ikke regelmæssigt barberer sit kønshår? Faktisk, i tilfælde af en meget cirkuleret historie, op til seks år?

Tilsyneladende er den største risiko, der opstår, når du ikke regelmæssigt barberer dit kønsbehåring, renlighed, som kan forårsage infektioner i det ubeskyttede feminine område. Især i Indonesien med et tropisk klima, der gør det lettere for dig at svede. Dette kan være værre, fordi området af de kvindelige organer, der har hår, er for tykt. Selvfølgelig vil dette få parret til at føle sig utilpas og tilbageholdende med at have sex.

Læs også: Er det rigtigt, at barbering af kønsbehåring kan forårsage kønsvorter?

Fordele ved regelmæssig barbering af kønshår

Rutinemæssig rengøring af kønsbehåring viser sig ikke kun at hjælpe med at opretholde sundheden i det intime område. Der er forskellige andre fordele ved at barbere kønsbehåring, som du kan få, herunder følgende:

  • Gør din partner gladere. Det bliver selvfølgelig uerstattelig lykke, hvis du kan gøre din partner gladere. Dette er forbundet med øget seksuel ophidselse hos par, der ser intime områder, der holdes rene med pænt barberet kønsbehåring.

  • Beskytter det intime område mod genital lus, mider og overskydende fugt. Ja, kønshår, der er for tykt, får kønslus og mider til at dukke op på grund af overdreven fugt i området. Hvis det ikke renses med det samme, kan du risikere at få urinvejsinfektioner og udflåd fra skeden.

  • Nemmere at rengøre. Pænt barberet kønsbehåring er bestemt nemmere at holde rent. Kønshår, der er for tykt, gør det svært for vand at komme til intimområdet, for eksempel når du vil vaske intimområdet efter vandladning eller under badning.

  • Øg komforten, når du har sex. Ikke kun en partner, du føler dig også godt tilpas, når du har sex med pænt barberet kønsbehåring.

Læs også: Bliv ikke såret, det er sådan man barberer kønsbehåring

Alligevel bør du stadig ikke være skødesløs, når du barberer kønshår. Der er to måder, man kan bruge, voksning eller barbering . Voksning er en metode til at fjerne kønshår ved at plukke kønshår, mens barbering gjort med en barbermaskine. Du kan gøre begge dele selv derhjemme, men for at være mere sikker, stol på metoden voksning kønsbehåring hos mere erfarne mennesker.

Hvis du er i tvivl om barbering af kønsbehåring med disse to metoder, kan du først spørge din læge om sikre tips, når du barberer kønshår. Du kan drage fordel af Spørg en læge-funktionen i applikationen så spørgsmål og svar bliver nemmere, og de svar, du får, er mere præcise, fordi de gives direkte af ekspertlæger.

Reference:
Healthline. Besøgt 2019. Hvad er formålet med offentligt hår og 8 andre ofte stillede spørgsmål.
Mayo Clinic. Tilgået i 2019. Er der fordele ved at fjerne mit kønshår?
Unge kvinders sundhed. Tilgået 2019. Fjernelse af kønsbehåring.