Nybagte mødre skal forstå disse 5 tips til pasning af nyfødte babyer

, Jakarta – Der er mange ting, der skal læres, når en ny baby er født. Især hvis det er første gang, du bliver mor. Nyfødte babyer har brug for ekstra pleje og tålmodighed. Startende fra hvordan man holder ham til trin for trin at give ham modermælk direkte, skal det forstås. Du skal dog ikke bekymre dig! Du kan helt sikkert komme igennem det med 5 tips til babypleje, især nyfødte (nyfødt) som følger!

1. Sådan holder du en baby

  • Løft babyen op i skulderhøjde, og placer derefter hans hoved på din skulder, så hans blik vil være bag dit hoved.
  • Placer den ene hånd mellem babyens nakke og hoved for at forhindre, at hans hoved pludselig vender opad, hvilket kan være potentielt farligt.
  • Placer din anden hånd under babyens krop for at støtte ham.

2. Lær at amme

Så er det altid et spørgsmål, hvor ofte barnet skal ammes. Som udgangspunkt er der ingen specifikke regler for, hvor mange gange en baby skal ammes. Men hvis du tænker over det, skal babyer spise mellem 8-12 gange om dagen eller hver 1-3 time. Volumenet af barnets mave er stadig meget lille, det tillader ikke barnet at die oftere end det.

3. Pleje af navlestrengen

4. Baby skal tørres i solen

5. Flittigt bleskifte

Her er 5 ting at lære, når en nyfødt bliver født. For at gøre tingene nemmere kan du bede din partner om hjælp til at tage del i dette. Hvis der er andre ting om nyfødtpleje, der stadig er forvirrende for dig, så spørg direkte fra tusindvis af betroede ekspertlæger gennem applikationen funktion Kontakt læge og Apotek levering som vil gøre dine dage nemmere at købe medicin og vitaminer, der kommer på kun 1 time. Kom nu! Hent Ansøgning nu på Google Play og App Store smartphone-dine.

LÆS OGSÅ: Sidelås Graviditetstilstande, som mødre skal vide