Levende rigtig mad, Dewi Hughes tabte sig med succes

, Jakarta - Hvis du er bekendt med veteranen MC ved navn Dewi Hughes, nu har hun et meget anderledes udseende. Dewi Hughes plejede at have en fyldigere krop, nu ser hun sundere og friskere ud med en ideel kropsvægt. Han formåede at tabe sig op til 90 kg takket være den diæt, han gjorde navngivet rigtig mad .

Rigtig mad eller også kendt som ren spisning spiser hele fødevarer med enkelte ingredienser. De fleste fødevarer er uforarbejdede, fri for kemiske tilsætningsstoffer og rige på næringsstoffer. Selvom forarbejdede fødevarer er mere velsmagende, kan de fleste af dem være skadelige for dit helbred. Derfor er det vigtigt at vælge mad med omtanke.

Læs også : Kaloriefri sund kostmenu

Ved at gå på diæt rigtig mad kan være en måde, du kan gøre for at bevare dit helbred og høje livskvalitet. Du kan også diskutere med lægen gennem ansøgningen vedrørende ernæring og ernæring opnået ved diæt rigtig mad .

Nemme måder at leve rigtig mad på

Selvfølgelig vil du have en sund krop med en ideel kropsvægt. Nå, hvordan ansøger man rigtig mad du kan prøve dette, du ved!

1. Spis flere grøntsager og frugter

Grøntsager og frugter indeholder fibre, vitaminer, mineraler og planteforbindelser, der hjælper med at bekæmpe betændelse og beskytte celler mod skader. Friske grøntsager og frugt er ideelle til rigtig mad og ren spisning , da det meste kan indtages råt efter at være plukket og vasket. At have økologiske produkter kan reducere din eksponering for pesticider, hvilket potentielt kan forbedre dit helbred.

2. Begræns forarbejdede fødevarer

Forarbejdet mad er direkte imod livsstilen rigtig mad , fordi de er blevet ændret fra deres naturlige tilstand. De fleste forarbejdede fødevarer har mistet nogle af deres fibre og næringsstoffer, men indeholder i stedet en masse sukker, kemikalier eller andre ingredienser. Desuden er forarbejdede fødevarer blevet forbundet med betændelse og en øget risiko for hjertesygdomme.

Læs også: 6 nemme måder at tabe sig på bortset fra diæt

3. Stop med at spise raffinerede kulhydrater

Raffinerede kulhydrater er fødevarer, der er nemme at spise, men som indeholder få næringsstoffer og næringsstoffer. I stedet for at indtage raffinerede kulhydrater er det bedre at spise fuldkorn, som giver flere næringsstoffer og fibre og kan reducere inflammation og fremme tarmens sundhed.

4. Undgå tilsat sukker

Det er meget vigtigt at undgå tilsat sukker, hvis du prøver en diæt rigtig mad . Desuden har naturlige kilder til sukker også ringe næringsværdi. At spise rigtig mad rigtig mad Prøv at spise mad i deres naturlige, usødede tilstand. Lær at værdsætte frugtens sødme og den subtile smag af nødder og andre hele fødevarer.

5. Gør vand til din vigtigste drik

Vand er den sundeste og mest naturlige drik, du kan drikke. Vand indeholder ikke tilsætningsstoffer, sukker, kunstige sødestoffer eller andre ingredienser. Dette er den reneste drik, du kan drikke. Vand kan også holde dig hydreret og hjælpe dig med at opnå en sund vægt.

Læs også: Tab dig med DASH-programmet

6. Vælg mad fra etisk opdrættede dyr

Ud over friske og uforarbejdede fødevarer indebærer clean eating, at man vælger fødevarer af animalsk oprindelse, som er opdrættet etisk. Kvæg opdrættes ofte på overfyldte og urene gårde. Dyrene får normalt antibiotika for at forhindre infektion og injiceres med hormoner som østrogen og testosteron for at maksimere væksten. Desuden fodres de fleste husdyr på industribedrifter med korn frem for naturligt græsfoder.

Reference:

Healthline. Besøgt 2019. 11 enkle måder at begynde at spise rent i dag.