7 frugter til at forbedre fordøjelsen

, Jakarta - Alle levende mennesker skal defecate (BAB). Det er dog ikke alle, der har afføring glat. Besvær med afføring, almindeligvis kaldet forstoppelse eller forstoppelse, kan forstyrre daglige aktiviteter.

Besvær med afføring er en fordøjelsessygdom, som ofte opleves af mange mennesker. Det er karakteriseret ved usædvanlige bevægelser af maveindholdet. Fordøjelsesforstyrrelser i tarmen vil producere afføring med en tør og tæt tekstur, hvilket gør det svært at udstøde.

Derudover er andre symptomer, der kan opleves, svære afføringer, så du skal presse og hyppigheden af ​​unormale afføringer, der opstår mindre end tre gange om ugen. For at få en jævn fordøjelse eller afføring er at spise grøntsager og frugter regelmæssigt og regelmæssigt.

Nogle frugter, der kan starte afføring, nemlig:

  1. Æble

Æbler er en af ​​de mest kraftfulde frugter til fordøjelsen. Denne ene frugt findes ofte på markeder, kiosker eller frugtbutikker. Æble er en frugt, der er rig på fibre, ikke kun fra kødet, men også fra huden. Naturfibre i mellemstore æbler når 3,3 gram.

  1. orange

En anden frugt, der er god for fordøjelsen, er appelsiner. Appelsiner er meget nemme at få, og prisen er forholdsvis billig. I en stor appelsin indeholder så meget som 4 gram fibre og indeholder omkring 86 kalorier. Denne næringsværdi gør appelsiner til det rigtige valg til at starte en afføring.

  1. Tomat

Tomater er også en frugt, der er god for fordøjelsen. Indholdet af vitamin A, B1 og C i tomater er rigtig godt for kroppen. Tomater indeholder en masse mineralsalte, der kan øge appetitten og stimulere spytstrømmen, så maden fordøjes ordentligt og let udskilles fra kroppen. Regelmæssigt at spise tomater kan hjælpe med anoreksi eller tab af appetit.

  1. Pawpaw

Papaya er det rigtige valg for dig, der oplever fordøjelsesproblemer. Frugten kan hjælpe med at nedbryde kostfibre i fordøjelsessystemet og dermed lette fordøjelseskanalen af ​​mad. Papayafrugt indeholder også vitamin C og provitamin A. En anden fordel ved papaya er, at den kan behandle sår, fjerne infektioner og eliminere allergier.

  1. Banan

En anden frugt til at forbedre fordøjelsen er bananer. Blødt banankød kan dække væggene i maven og tarmene. Denne frugt kan have to modsatrettede virkninger, såsom at lindre forstoppelse eller endda udløse den, afhængigt af frugtens modenhed. Grønne bananer eller umodne kan udløse forstoppelse. I mellemtiden kan modne bananer starte afføring på grund af deres høje fiberindhold.

  1. Vin

Druer kan være et alternativ til frugt for at forbedre fordøjelsen. Det høje vandindhold i druer er meget godt for fordøjelsen, så det kan starte afføring og kurere forstoppelse. Dette skyldes, at druer har afførende egenskaber og organiske syrer.

  1. Kiwi

Kiwi er en frugt til at forbedre fordøjelsen. Det høje indhold af fibre og C-vitamin er meget godt for fordøjelsen. Derudover er det lave sukkerindhold meget sikkert for maven. Indtagelse af kiwi, når den er forstoppet, kan hjælpe med at starte afføring naturligt.

Her er 7 frugter, der kan starte afføring. Hvis du har vedvarende problemer med forstoppelse, kan du tage en snak med en læge fra . Det er nemt, Hent kun app via App Store eller Play Store!

Læs også:

  • Gør disse 5 ting for en jævn fordøjelse
  • Frugtoverdosis, er det muligt?
  • Hvornår er det bedste tidspunkt at spise frugt?