Ny acne dukker op, hvad skal man gøre?

, Jakarta - Bumser, der lige er dukket op, er irriterende og forstyrrende udseende. Hvad mere er, hvis en bums dukker op på det forkerte tidspunkt, når du står over for en vigtig dag. Dette kan selvfølgelig få selvtilliden til at falde. Så hvad skal man gøre, når en ny bums dukker op?

Acne er et almindeligt hudproblem, som alle står over for. Når en bums dukker op, vil enhver gerne vide, hvordan man hurtigt kan slippe af med en bums. Selvom det er umuligt at forsvinde acne på en dag. Du kan dog gøre nogle af disse ting for at håndtere nye bumser, der dukker op.

Læs også: Her er, hvordan du slipper af med acne med naturlige metoder

Første handling, når ny acne opstår

At slippe af med acne på en dag er umuligt. Der er dog flere handlinger, der kan tages med det samme, når en ny bums dukker op. Selvom det ikke umiddelbart eliminerer acne, er der i det mindste en væsentlig ændring. Sådan kan det gøres:

  • Brug Acne Treatment Produkter

Håndkøbsprodukter til behandling af acneplet er en god mulighed, hvis du har ny acne. Påfør en lille mængde acnecreme eller gel direkte på den nye bums. Nogle acnepletcremer bør stå på natten over.

Sørg for, at det acneprodukt, du vælger, indeholder benzoylperoxid eller salicylsyre. Du køber acnemedicin gennem applikationen . Men alle reagerer forskelligt på disse to ingredienser. Du finder ud af, hvilken der passer dig bedst, ved at prøve den først.

  • Påfør svovlmaske

Hvis produkter til behandling af acneplet ikke hjælper nok, så prøv at bruge en svovlmaske. Fordi svovl er i stand til at åbne tilstoppede porer og reducere betændelse, så det kan hjælpe hævede bumser til at se mindre ud.

Du kan kun påføre masken på bumsen eller over hele dit ansigt. Sørg for at bruge produktet i henhold til instruktionerne skrevet på emballagen.

Læs også: Her er 6 typer af acne, du har brug for at kende

  • Komprimer med isterninger

Dette er et trick, der ofte bruges af kosmetologer eller i skønhedsklinikker. Påføring eller komprimering af en isterning på en betændt bums kan reducere rødme, hævelse og smerte. Denne handling er en løsning til nye bumser, hvis klumper ikke er kommet ud, men er smertefulde under huden.

Hvis du ikke ønsker, at isterningerne skal røre huden direkte, så pak den først ind med en blød klud. Komprimer ikke bumsen for længe, ​​kun 20 eller 30 sekunder, og hvil et minut eller deromkring. Gør det flere gange om dagen eller inden du forlader huset.

  • Giv kortisoninjektioner på Beauty Clinic

Ved meget dyb, smertefuld og cystisk acne kan kortisoninjektioner være en mulighed. Kortisoninjektioner er rettet ind i genstridige bumser. I løbet af få timer vil hævelsen aftage, og smerterne forsvinder. Generelt aftager hævelsen fuldstændigt inden for 48 timer. Bemærk, du kan kun få kortison-indsprøjtninger på skønhedsklinikker.

Læs også: Acne Myter og fakta at vide

Behandling efter acnebehandling

Meget store eller dybe bumser kan ødelægge hudens udseende og forårsage ardannelse. Acne ar er den næste ting at se efter. Selvom der findes særlige behandlinger for acne-ar, er forebyggelse den bedste fremgangsmåde.

Husk, acne behandling er ikke kun, når du oplever acne, men også efter. De trin, der skal tages, omfatter:

  • Undgå at klemme eller pille i bumser og deres ar. Denne handling kan beskadige huden og øge risikoen for ardannelse.
  • Oprethold en hudplejerutine, inklusive vask af dit ansigt, eksfoliering af død hud og påføring af anti-acne-behandlinger.
  • Undgå skrubning eller overdreven eksfoliering. Dette kan få huden til at overproducere olie, hvilket kan gøre akne værre.

Hvis håndkøbsprodukter til aknebehandling ikke virker, er det bedst at kontakte din læge via appen for at få den rigtige opskrift. Kom nu, Hent Ansøgning nu for at finde den rigtige behandling til dit hudproblem!

Reference:
Meget godt helbred. Tilgået i 2021. Sådan slipper du hurtigt af med bumser
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Hjemmemidler til hurtigt at slippe af med bumser