Smag 7 anti-kræft frugter for at forblive sunde

, Jakarta – Et af de sundhedsproblemer, som du skal passe på, er kræft. Denne sygdom opstår på grund af, at celler vokser ukontrolleret, hvilket giver en dårlig effekt på kroppen. Kræftceller kan vokse i alle dele af kroppen og kan spredes til andre dele af kroppen gennem blodcirkulationen.

En måde at forebygge kræft på er at vedtage en sund livsstil, herunder at vælge den type mad, der indtages. En sund og afbalanceret kost kan faktisk være med til at reducere risikoen for kræft. Dette vil forhindre forekomsten af ​​fedme alias overvægt, som er en trigger for mindst 13 typer kræft. Så hvad er de typer af sunde fødevarer, der kan forebygge kræft? Find ud af svaret her.

Læs også: Dette er en behandlingsmetode for kræftramte

Kraftige frugter til at forebygge kræft

En type sund mad, der kan indtages for at forebygge kræft, er frugt. Denne ene fødevare er kendt for at være sund, fordi den er rig på sundt indhold og andre næringsstoffer, der er gode til at opretholde den generelle kropssundhed. Her er nogle typer frugt, der kan smages for at mindske risikoen for kræft!

  1. Blåbær

Denne blå frugt kan bremse væksten af ​​nogle kræftceller, såsom livmoderhalskræft og brystkræft. Indholdet af antioxidanter i denne frugt er et af de højeste blandt andre frugter. Ud over at blive spist direkte, kan du indtage blåbær i forarbejdet form såsom yoghurt, juice og så videre.

  1. dragefrugt

Denne rødlilla frugt indeholder fibre, der kan hjælpe med at forhindre tyktarmskræft, diabetes og er meget god til kosten. Som en forebyggelse og behandling af kræft kan dragefrugt indtages ved at spise direkte uden at blive behandlet.

  1. Æble

Fra udført forskning ved man, at stofferne i æbler kan hæmme væksten af ​​tyktarmskræftceller og leverkræft. Med jo mere indhold i æbler, som kroppen optager, jo bedre vil den bekæmpe kræftceller. Det bedste antioxidantindhold i æbler er i uskrællede æbler.

Læs også: 8 sunde fødevarer, der kan forebygge lungekræft

  1. sursop

Soursop frugt er kendt som en anti-tumor og anti-cancer frugt. Stofindhold anonaser acetogenin i soursop kan angribe og lamme kræftceller. Utroligt nok kan stofferne i soursop skelne mellem kræftceller og normale celler, så de kun angriber kræftceller. Så denne frugt er effektiv til at forebygge kræft.

  1. Mangostan

Vidste du, at mangostan har det højeste antioxidantindhold af alle eksisterende frugter? Især i mangosteenskorpen som indeholder stoffer xanthoner. Det ved man fra forskningen xanthoner er en aktiv ingrediens, der er anticancer, antioxidant og i stand til at hæmme aldringsprocessen. Ikke nok med det, mangostan indeholder også methanolekstrakt i huden. Denne methanolekstrakt tjener til at reducere virkningerne af kraftige frie radikaler.

  1. Avocado

Rig på glutathionAvocado er en god frugt, der skal indtages regelmæssigt. Glutathion er et antioxidantstof, der kan bekæmpe frie radikaler i kroppen ved at blokere optagelsen af ​​visse fedtstoffer. Derudover indeholder avocadoer også højere kalium end bananer. Mens folinsyre, vitamin C, E og antioxidanter i avocadoer kan hjælpe med at dræbe præ-cancerceller.

Læs også: Fødevarer, der kan øge risikoen for at få kræft

Har du et helbredsproblem og har brug for øjeblikkelig lægerådgivning? Prøv at bruge appen at kontakte den valgte specialist. Kontakt lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play.

Reference:
WebMD. Hentet 2020. Et æble om dagen til kræftforebyggelse.
Hjælpevejledning. Tilgået 2020. Cancer Prevention Diæt.
Healthline. Tilgået 2020. 7 gode grunde til at tilføje Dragon Fruit til din kost.
ScienceDaily. Tilgået 2020. Avocadoer kan hjælpe med at forhindre kræft i munden, undersøgelsesshows.